Бареков: Управление на ГЕРБ и РБ ще е катастрофа

“Едно бъдещо управление между ГЕРБ и Реформаторския блок, каквото иска Борисов, ще бъде удобно за него и за неговото желание да управлява еднолично, но ще бъде пълна катастрофа за България”. Това коментира лидерът на ББЦ Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

Евродепутатът прогнозира, че Реформаторите ще се разпаднат или преди изборите, или веднага след тях и припомни, че те нямат управленска програма. „С каква управленска програма ГЕРБ и Реформаторите искат да управляват, след като едните нямат програма, а другите извадиха старата си програма, с която се провалиха?”, попита Бареков.

„Днес е денят на Независимостта, който всички ние празнуваме, но България и днес е зависима от гласовете в турските секции и от автобусния туризъм на гласоподаватели, които гласуват едновременно за Ердоган и Местан. Това е последната зависимост, от която България трябва да се избави чрез образователен ценз за гласуване”, подчерта Бареков.

Евродепутатът е категоричен, че ББЦ е единствената партия, която може да измести ДПС от властта и да гарантира стабилно управление. “ББЦ е единствената партия, която има чисто нова програма за управление. Желая на българските граждани да бъдат независими. Това може да стане само чрез разкриването на нови работни места и европейски заплати”, заключи Бареков.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.