ББЦ обещава 1 млн. нови работни места и 550 лв. минимална заплата

Откриването на нови работни места, повишаване на доходите и възстановяване на върховенството на закона са основните акценти в програмата на ББЦ, която бе представена на провеждащия се във Варна Втори конгрес на партията.

„Ще работим за хората и ще отворим нови 1 милион работни места в пет сектора на икономиката. Програмата, с която кандидатстваме на тези избори носи ясно послание – работа, европейски доходи, справедливост“, изтъкна пред делегатите на конгреса лидерът на партията и коалицията Николай Бареков. Той обяви, че програмата, написана от най-добрите експерти на ББЦ има 30 основни точки, с които да се създадат условия за повишаване на доходите. Бареков допълни, че приоритети са земеделието, туризмът, хранително-вкусовата промишленост и енергетиката, а в регионалното развитие – Северозападна България и Родопите. Според лидерът на ББЦ, ще се създадат предпоставки и условия работодателите сами да променят минималната работна заплата, която би могла да стане 550 лв.

“На този конгрес искам да дам заявка, че въпреки всички брутални медийни атаки към мен, партията и коалицията, и вероломните капани, които ни бяха заложени, ние не само оцеляхме, но и се явяваме по-единни и по- мотивирани, за да спечелим тези избори”, изтъкна Бареков, цитиран от пресцентъра на партията. По думите му, ББЦ отива на тези избори като алтернатива на цялото статукво, представлявано от ГЕРБ, ДПС и БСП.

Лидерът на ББЦ благодари на гостите от Европа, които дойдоха на конгреса на партията и така дадоха своята подкрепа за политиката, която тя предлага на българите.

Делегатите и гостите на конгреса на ББЦ получиха втори брой на вестник “България без цензура” и основните точки от управленската програма на коалицията.

Политическа партия „България без цензура“ ще открие предизборната си кампания на 5 септември в Стара Загора,  а закриването й ще се проведе по традиция във Варна, на 2 октомври. Бареков ще води битката в родния си Пловдив и в морската ни столица Варна.

Два листи ще води и заместникът му Светлин Танчев. Той се впуска в битката срещу зам.-шефа на ГЕРБ и осъден на първа инстанция Цветан Цветанов в Благоевград. Танчев ще води битката и в 24 МИР София.

В бастиона на ДПС – Кърджали, битката ще бъде водена от трима от емблематичните лица на ББЦ – Рада Коджабашева, Росен Петров и Тезджан Наимова.

Председателката на Евромайки Калина Крумова се впуска в борбата, начело на листата в Ловеч.

Зам.-председателят Росен Петров ще се изправи и срещу лидерите на ГЕРБ и БСП в 25 МИР София.

Ето и списък на водачите:

Благоевград – Светлин Танчев

Бургас – Стефан Кенов

Варна – Николай Бареков

Велико Търново – Илия Димитров

Видин – Десислава Тодорова

Добрич –Виктор Лучианов

Кърджали – Рада Коджабашева, Росен Петров, Тезджан Наимова

Ловеч – Калина Крумова

Перник – Димитър Колев

Пловдив-град – Николай Бареков

Пловдив-област – Мартин Иванов

Разград – Димитър Аврамов

23 МИР София – Любен Дилов-син

24 МИР София – Светлин Танчев

25 МИР София – Росен Петров

Хасково – Борислав Иглев

Шумен – Христо Бозов

 

Снимка: barecov.com

Свързани публикации

7 Comments

  1. Успех им желая в това начинание! Биха могли да донесат само добро на българите!

  2. Работа, европейски доходи и справедливост! Какво по-хубаво от това? Успех за ББЦ!

  3. Очакваме и другите кандидати, за облстите, които не присъстват в списъка!

  4. Дано да успее да се справи с подмолните и курумпираните и постигне добър резултат на изборите. Вярвам в успеха на ББЦ

  5. Ние знаем, че ББЦ може да реши проблемите на хората.

  6. От ББЦ са способни за две петилетки да оправят нещата!

Leave a Reply

Your email address will not be published.