ГЕРБ обещават да не пипат данъците

Категорично няма да пипаме данъците и те няма да се повишават. Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева при среща с представители на бизнеса в Плевен.
„Фактически това е допълнително натоварване на работещите хора с по-високи доходи за сметка на онези, които не работят, нямат квалификация и на практика безчинстват в селата. Това е естествената ни среда и заради това отделяме време да се срещаме с максимален брой такива хора. Знаем, че има разочарование, ние не сме безгрешни, но сме със самочувствието, че сме най-стабилната партия през последните осем години”, заяви Цачева.
На срещата присъстваха кандидатите за народни представители Владислав Николов, Мартин Митев и Ралица Добрева.
По думите на Цецка Цачева, ГЕРБ са осъзнали грешките и слабостите си, които са допуснали в управлението. „Просто, за да стабилизираме държавата и да излезем на едно по-добро равнище, нещата няма да се случат за години или за четири. Затова нашата програма е с визия до 2030 година. Само когато обаче поставим основите, можем да надграждаме и да вдигаме тонална държава, работещи институции и авторитет. В момента всички институции в държавата са с доверие на гражданите под санитарния минимум”, уточни Цачева.

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.