Вежди Рашидов прогнозира убийства и кръв по улиците

Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов прогнозира пред bTV, че отново ще се върнат времената на кървавото разчистване на сметки и бизнес-територии.

“Отново предстои на улицата да има кръв. Всички убийства досега бяха от политико-икономически интереси. За едни пари се бият хората – защото тези хора живеят от шума на парите”, обясни прогнозата си Рашидов. Според него, докато Ахмед Доган е във властта, ще има кръв по улицата”.

Рашидов продължи своето виждане за „задкулисието”, развивавайки тезата, че „откакто Доган е във властта, той държи държавата и е собственик на държавата”. “Пеевски е изпълнителят на държавата, а Василев е банкерът на държавата. Сега е делбата да си вземат парите”, коментира депутатът Вежди Рашидов. Той припомни, че още преди време е казал, че въздухът мирише на барут и очаква изстрели – “и то се случи”.

“Крадените пари стават нервни, защото интересите много растат”, допълни Рашидов. Според него въпросът е не кой на кого дължи, а кой иска да прибере едни 2 млрд. лева от газопровода „Южен порок”.

Рашидов каза още, че човешкият живот в България е евтин – до 100 000 евро, но някой може да бъде поръчан и за 5000 евро и допълни, че проблемът е в липсата на държава – в противен случай щяло да е “една тояга и всеки, където му е мястото”.

Коментирайки чисто политическата ситуация в България, бившият министър на културата отрече да е възможен какъвто и да било управленски съюз между ГЕРБ и ДПС. Ако това стане, партията на Борисов щяла да се унищожи.

„Аз ще ви бъда лакмус – като им обърна гръб и си тръгна от партията, значи са се договорили”, даде нишан Вежди Рашидов.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Щом досега не им обърна гръб значи си параван says:

    Грозно интервю. Той не прогнозира убийства и кръв. Той иска убийства и кръв. И казва, че ако не са те на власт да размахват сопата ще има убийства. А ако са те ще има бой, ще има “Долу, на колене, български офицерино, долу, пълзи”, но това ще е по-добре.

Leave a Reply

Your email address will not be published.