Сега вече е лично

Бясна съм. Ама наистина много съм бясна. Бясна съм на липсата на полиция, респективно на МВР. Бясна съм на тези, присвоили, но не усвоили парите за интеграция. Бясна съм на всички чужди евродепутати, даващи акъл от лукса, в който са затънали. Бясна съм на липсата на качествено образование, на липсата на справедливост в съдебната система, на пълната абдикация на държавата. Да, много съм ви бясна. Бясна съм и на ромите.

Защото тази сутрин жена на 49 години е била нападната, с реалната опасност да бъде и пребита, изнасилена, ограбена и какво ли още не. Тази сутрин един българин също е бил нападнат в дома си, заедно със съпругата си, в опит да спаси въпросната жена.

Малко след изгрев слънце, към 6 7 сутринта, група роми се прибират от сватба. След предполагаемите три дни и три нощи, всички кючеци, маанета и други аспекти на ромската култура, набрали и голяма доза смелост, апропо, наглост, доволно почерпени, виждат на ул. „Юнак” в (Р/Л)омския квартал „Младеново”, 49-годишната Татяна. Започват да й отправят неприлични сексуални подмятания, да я заплашват, да се заяждат с нея, да я обиждат.

Сега се опитайте да погледнете ситуацията през очите на Татяна. На 49 сте. Жена, живяла, видяла много. Изправена сте пред опасността да бъдете изнасилена от цяла сбирщина доволно почерпени роми. Напълно беззащитна сте. Изплашена. Сама.

Справяте ли се с представата?

Защото аз мога да си го представя много добре. Мога да го усетя.

Какво правите в същия момент?

Естествено, не звъните на полицията. Защото там недоспала телефонистка ще ви попита дали е станало нещо, дали някой се нуждае от медицинска помощ и ако нищо все още не е станало и ако все още не се нуждаете нито от медицинска, нито от психологическа помощ, тя ще ви изпрати да подадете жалба и ще ви затвори.

Припомням, че е около 6 – 7 сутринта. По улиците няма хора. В това време Георги Александов и жена му Илинка чуват писъците на Татяна и излизат на двора си.

“Излизам и двама – кои са, не знам – я дърпат, а третият си свалил панталоните до долу, гащите. И аз викам: де бе, момчета – ей тука бях, вразумете се”, разказва Александров.

Те не просто са били на няколко метра от нея, подвиквайки и подмятайки. Те са я нападнали. Това е опит за изнасилване. С реалната възможност да беше извършено истинско изнасилване.

“Циганчетата залитаха, викаха силно и псуваха. Като ме видяха, започнаха да ме обиждат, задърпаха ме, опитаха се да свалят дрехите ми!” разказа уплашената жена.

Тя тича към къщата му. Това, както, може би, бихте предположили, не успява да спре младите представители на ромския етнос да нахлуят в имота му.

Нека сега погледнем и през очите на Георги. Той е на 65 години. Чува зова за помощ на жената отвън и се отзовава. Колко хора биха го направили? (Риторичен въпрос.) На тези години да се изправиш срещу млади момчета, без морал, без ценности, без задръжки. С ясната представа, че могат да те пребият, осакатят и да изнесат имуществото ти. Да изнасилят и да се изгаврят с жена ти. В името на това да защитиш беззащитна.

Опитите му да спре насилниците остават неуспешни. Те влизат в собствеността му, започват да хвърлят камъни и му налитат на бой. Не е неочаквано.

“Блъснаха го и мъжът ми падна на земята. После започнаха да хвърлят камъни и изпочупиха прозорците. Внукът ни е с увреждания, уплаши се и почна да пищи!” разказва съпругата му.

Георги успява да се отскубне. Влиза в къщата, грабва въздушната си пушка и стреля. Успява улучи.

Знаете какво е въздушна пушка. Знаете, че най-сериозната травма, която можете да получите с нея е, ако прищипете ръката си, докато я зареждате.

Много бързо идва полиция и отвежда агресорите, заедно с Георги. „Пострадалите” двама-трима са транспортирани до болницата. За да премерят колко голяма синина им е оставила сачмата. После са освободени.

Жандармерия се изсипва в кв. „Младеново”. Пазят „етническия мир”. Така поне казаха медиите. Аз си мисля, че пазеха семейство Александрови. Защото ромите са заплашили да ги опожарят. И не са се шегували.

Напрежение в района няма!” – казал шефа на РПУ-Лом.

Но напрежение има. Не само в Лом. Има го навсякъде, където се е заселило маргинализирано и необразовано ромско население.

Някой замисли ли се как е Татяна в момента? След като е преживяла нечовешкия ужас да се опитат да ти посегнат без да го искаш. Пияни, вероятно дрогирани, момчета, които могат да са ти синове. Дърпат дрехите ти. Псуват те. Единият вече е готов. Свалил е до долу бельото си.

Тази сутрин на Татяна й беше нанесена травма. Доживотна, жестока. Тя дълго ще сънува кошмари. Дълго ще плаче. Винаги ще се сеща.

А замислихте ли се как е Георги? Той е възрастен пенсионер. Бил е бит и съборен на земята. В собствения му имот. Но страшното тепърва предстои. Защото част от културните междуособици на този етнос е отмъщението. Семейство Александрови не знаят какво може да им се случи, когато жандармерията си тръгне. Дали следващата няма да бъде съпругата на Георги, дали няма да довършат започнатия побой над него, дали следващия път няма и да опожарят дома им, защото този път се е разминало само със счупване на прозорци.

Не случайно казах, че този път е лично. Това е личната история на всяка жена, без оглед на годините й, която минава през районите с преобладаващо ромско население, в часовете, в които няма много други хора.

Приемам го лично. Приемам го емоционално. Бясна съм на всички виновници Татяна да преживее това.

Благодаря на Георги. Благодаря му от името на всички момичета, които някога са се чувствали както Татяна. Благодаря му за смелостта и силата! Защото не искам да си представя какво щеше да се случи, ако не се беше намесил…

Но има нещо… Има нещо, което ме прави още по- бясна, защото ме кара да се чувствам безсилна. И то е, че възмездие вероятно няма да има.

На територията на България държава няма. Няма и мир.

Свързани публикации

40 Comments

 1. Сара-Наталия,дано циганин да ти го натресе,неумит и сиренясал,миризлив,пъпчасал и гноясъл!

 2. Афторката била бясна на… “РОМИТЕ”!? Дарлинг, като ще си бунтарка направи го истински, напиши ДОЛНИТЕ МИРИЗЛИВИ МАНГАЛИ примерно!

 3. Така е, защото”скъпите” ни политици много се постараха. Чудя се гола ще си го отнесат и те.

 4. Нямам думи! Защо? Баща ми работеше в МВР до 1980 г. Тогава циганите бяха същите – без еволюционно култура-пиеха, крещяха, но стояха в махалите и селата. Не смееха да помислят за нападение. ЕС отприщи най-ниските им страсти, направи ги ,,роми,, и ги качи като въшки на главите ни. Питам и аз-държавата се крепи на армията,полицията и чиновническия апарат. Първите две вече ги нямаме, а третата съставка е корумпирана. Как да защитим оредяващото българско население от тази напаст ЕВРОПЕЙСКА?

 5. Оръжие за самозащита и справедливи правила за използването му в случаи като този.

 6. NE,SE LI VQRNE TRUDOVATA KAZARMA ZA ROMITE,STO NE I ZA BQLGARITE BEZOBRAZOVANIE,TAKA STE BQDE?MAHNAHA KAZARMATA ZA DA OGRABJT PARITE,KATO SE RAZPRODADE I TANKOVE I VOENNA T-KA!!ZIGANITE NAGLI UBIIZI,A BQLGARITE STANAHA NEZNI,ILI I TE PRESTQPNIZI,A ZA BOGATITE ZAMINAHA V 4UZBINA!!PREDI GODINA IZLEZOHA 2 MATERIALA ZA LI4NOSTTA MUTAV4IISKI,TQRGUVAL S ORQZIE,SPE4ELIL 800MLN.RAZVEL SE ,NO PQRVATA MU ZENA VLADEE SLQN4AV BRJ,A VTORATA J BE ZAVEL NA OSTROVI,NO VZEMA 4E PO4INA NA 53 GODINI.SLED SMQRTA PQRVATA VZEMA 300MLN.A VTORATA MLADATA 500MLN!!!DVA,MATERIALA IZLLJZOHA V V-K I DEN I SE MLQKNA!!ZA6TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BE BQLGARSKI POLITIZI,KAK SE PE4ELJT 800MLN!1TOVA E BQLGARIA!!!!!!

 7. Сара или Наталия?!…

  Страшно взе да става. Къде е “Юнак балкански”? Ще стане ли най накрая?

 8. Спекулативен и бездарен текст. Девойката с нацупените устнички печели медийно внимание с насаждане на омраза и долнопробни литературни чупки. Всъщност проблемът е много по – сериозен и то за десетки милиони за интегириране, които изчезват 90 процента в български джобове. Същите тези джобове на които тази омраза е толкова изгодна.

 9. Спекулативен и бездарен текст. Девойката с нацупените устнички печели медийно внимание с насаждане на омраза и долнопробни литературни чупки. Всъщност проблемът е много по – сериозен и то за десетки милиони за интегириране, които изчезват 90 процента в български джобове. Същите тези джобове на които тази омраза е толкова изгодна.

 10. Няма да има възмездие, защото ние си седим пред компютрите, възмущаваме се и толкова. Ако излезем по улиците с ясни искания и отстояваме докато не се изпълнят ще има и възмездие.

 11. Гледам млади циганки носят златни бижута и то доста масвни без да се страхуват, че някой ще ги нападне и ограби докато много българки отдавна са ги свалили и са ги скрили.Моя приятелка в трамвая беше бита и орабена ..златеен ланец.Така е нас българите Хелзински комитет не ни защищава.

 12. Грешите уважаема,
  Не роми, а цигани!
  Нека не ги обиждаме!
  И да задам логичния въпрос Защо?
  Защо в България след като разформироваха трудови войски или така наречения КЕЧ не се въведе закономерното наказание “каторга”! Кечът възпитаваше у младите цигани чувство на любов към родината и към онова което всеки от наборните военнослужещи е сътворил с помоща на двете си ръце кирката и лопатата! Нима сега тези същите момчета вече облекли униформата на цигани изнасилвачи не би изпитала обич към родината и нейните граждани ако бе осъдена на каторга! А камъни за магистралите не трябват ли! Нека всеки управляващ помисли върху това и в България бъде въведено въпросното наказание кито алтернатива на ДЗБПЗ от Хелзинкския соросоидален комитет знаят за какво говоря!

 13. Сигурна съм, че от Българския Хелзинкски комитет все още не са видяли текста Ви. Иначе досега да сте осъдена за дискриминация. Вие, а вероятно и Татяна. Да не говорим за Георги.
  А иначе сте права. Нямаме държава, но за сметка на това си имаме политици, които ни превъзхождат /числено/, полиция, която се страхува да разкрие престъпниците, вероятно защото ще й станат утре началници, имаме си и съд, в който да бъдат оневинени “нашите” хора.
  Истината и справедливостта не са важни. Важно е, че имаме правосъдни органи, репресивни органи, законодателен орган и изпълнителен орган за украса. Иначе недоволството лесно се овладява – не обръщаш внимание, манипулираш общественото мнение, компрометираш най-дейните, изпращаш свои хора да овладеят положението и т.н.Тая пиеса се играе от 10 ноември 1989 г. насам. И не виждам шанс да се променят скоро правилата.

 14. Това е моя публикация и коментарите за нея от преди 3 години. Все още търся отговор на последния въпрос!

  Бясна съм!
  14 септември 2012 г. в 16:40
  От 40 години живея в този град и до сега не съм имала съществени проблеми с циганите. Днес прибирайки се от работа пеша, бях преследвана от цигане на възраст не повече от 12-13 години. Малкия паразит, подстрекаван от група по-големи циганета, се съблече гол и ми подвикваше “Маце, ела да те чукам”, докато се опипваше. Когато е едно, единствения проблем е, че след като го пребия, вероятно ще трябва да се изселвам после, защото напада едно, но отмъщават 20 за него. Но при наличието на 10тина от тия екземпляри, определено ме хвана страх. Дори и това, че извадих телефона и го заплаших, че звъня в полицията не го накара да спре. Продължи с мен до края на улицата, като не преставаше с мръсните си намеци. Г. беше най-близо за това се обадих на него. Още при появата му цялата циганска сган се разбяга. На 42 години съм, всеки който ме познава знае, че не се обличам предизвикателно – дънки и тениска. Никога не се гримирам, не ходя на висок ток. Дори имам инстинкт и още като видях групата им отдалеч, се преместих на отсрещният тротоар. С какво предизвиках тая паплач и сега не мога да си обясня. Преди време от полицията ми предложиха да изкарам курс и да си купя оръжие, имам това право. Тогава отказах. Но сега ще се погрижа телефона да не е единственото ми средство за самозащита. И от днес категорично заявявам – следващият път аз НЯМА да съм жертвата! Абсолютно никаква търпимост и компромиси за циганите от моя страна повече. Отвратена съм, направо не се побирам в кожата си от бяс!
  Харесвам Коментар Споделяне

  Д. И да те съдят после, като за човек?
  14 септември 2012 г. в 21:17 · Харесвам

  E. не че ми е много любопитно как се е зародил фашизмът, ама определено взех да проявявам интерес …
  14 септември 2012 г. в 21:47 · Харесвам

  S. Ха, ха – няма ти да си жертвата! Иди го кажи това на човека, осъден на 5 години затвор за убийството на един такъв паразит, защитавайки собствения си дом…
  15 септември 2012 г. в 07:44 · Харесвам

  А. Ако трябва да избирам пред това да ми изкарат акъла или да ме направят на парцал в 2 часа посред бял ден – да, това си избирам! Явно на тая общност това й е манталитета на поведение, това са им ценностите и това им е морала, който възпитават и в децата си. Тия същества определено са болест и ако се съди по темповете им на размножение са силно заразни. Какво трябва да се случи за да се изолират от обществото като такива?
  15 септември 2012 г. в 09:14 · Харесвам

 15. колкото и да сте “бесни” с нищо няма да ви помогне докато не се обедини народа да почне да изисква и да иска и да отстоява своите позиции колко и писания да изпишете и драми с нищо няма да ви помогнат… колко голяма драма се заформи от един мъж надубчил с въздушна пушка няколко циганета… това се случва прекалено често в този край постепенно и бавно без да се усещате … това не е квартал … а махала която си е предимно от цигани… в целия северозапад има поне 30 такива случай само от тази година.. голяма драма направихте всички се извъдихте страшни философи и многознайковци … това възмущение което виждам в тия писания ги има насякаде с тях пак до никъде няма да стигнете … трябва да се сформира някакво единство народа да се обидини и да си отстой позициите и исканията това според мен в българия е невъзможно освен ако не се случи някаква много голяма трагедия, която да разбунтува хората … а нужно ли е да се стига до там за да се освестим… еми явно да, явно няма друг начин … ще си мирвам и ще чакам трагедията за да дойде момента за реванш до тогава… мога само да кротувам … сам не ставам за нищо не мога да помогна с нищо и всички тук също … жалко е, че трябва да се случи нещо ужасно за да събуди спящия , мързелив, отказан, отчаян, плах народ…. ама вижте то това нали си ни е в гените, колко години под робство… примирили сме се явно…. големи патриоти сме били силен народ сме били… къде го видяхтем че аз само виждам отказ и страх в очите ви….. жалък народ сме ние нищо друго жалък….

 16. Има едно много просто решение на проблема. “Свободно притежание на оръжие.”

  Огнестрелното оръжие компенсира превеса във физическата сила и за една жена (както и за мъжете) свободното притежание на оръжие елиминира този проблем.

  Страх ви е? Купувате си пистолет.

  Е да де, обаче сега не може..трябва чиновниците в полицията да ви дадат специално разрешение и после още куп разправии.

 17. Жалко, че няма каторга! Жалко, че нямам власт! Зад тези безобразия , в плътна сянка стоят комунистите. Те обичат безредици икръв.Но, спокойно. Мая общата ще стане обдусман и ще оправи нещата!

 18. БЯСНА
  Ей, измислица, пожелавам ти от цялото си сърце това да се случи на тебе!

  Браво на Гражданин 19! Това е решението! Един по един ,мирно и тихо!Целувам те!

 19. Пълна лъжа и измислица. Писна ми чета такива глупости. Както си седяла и хоп тръгнали да я изнасилват и куп още глупости. Алооооо журналистите не ви ли писна с това насаждане на омраза между два етноса. Долни мижитурки.

 20. Сиси Вълкова,Първо трябва да се преборим с педалите в БХК,после с тези дето са против оръжието за самозащита.А това значи-след 50 години или никога.За съжаление.Аз си имам моя стратегия.И около 200декара изоставени лозя.Може да изчезнат мнооого цигани там.

 21. Къде са шибаните дебелаци от МВР и мазните престъпници от ДПС сега? Искам жертви, искам натръшкани маймуни в масов гроб! Ще си купя оръжие. Не мога да си представя какво им е на жените, но мога да си представя какво е на мъжа, безсилен пред наглата маймунска сган. Имам деца, но когато пораснат ще ходя на лов за маймуни в провинцията и ще свалям скалпове! Без свидетели, без Хелзински комитети. Сам с маймуните! Колкото повече скалпове, толкова по-добре.

 22. Така ще е докато циганите ги броиме като онеправдани и малцинство. За съжаление това е политика на държавата.

 23. Болно ми е, когато гледам и слушам новини за гнусното държание на циганите с беззащитни българи, жени и мъже, деца и възрастни. Не ме интересува ЕХК за защита на циганите! Интересуваме този комитет, който най-сетне ще се хване да защитава българите в собствената им държава от безчинствата на циганите. Нека има закон, който да спре безконтролните им раждания на бъдещи апаши, изнасилвачи, убийци и готовани, които живеят безнаказано на гърба на българите!!!Не може повече така да се живее! Разберете! На народа му дойде до гуша. Селата обезлюдяха от набези на циганите, градовете заприличаха на големи затвори с орешетъчените прозорци на домовете пак срещу набезите на цигани, …ДО КОГА!

 24. И аз съм бясна!!! Учител съм и майка на полицай. Уча насила децата на подобни озверели и неконтролируеми, лъхащи на алкохол и самонадеяни, но защитени простаци. Случвало се е – прибирам се от втора смяна през зимата и подобни започват да подвикват след мен, заканват се. Само по интонацията ги разбираш, езикът им за мен е непонятен. Страх ме е. Да кажа на сина си?! Животът на детето ми е по-важен от моя. Затова спестявам и името си като коментираща. И СЪМ БЯСНА, ЗАЩОТО СЪМ БЕЗСИЛНА!!!!И тъй като нямам избор, утре пак ще уча циганчетата, които ме псуват на цигански! А държавата – е такова животно НЯМА!!!

 25. И не ми казвайте , че не е виновна държавата а самите ние хората. Не съм съгласна!!!! Ни 25 год. избираме не зависимо от коя партия хора които да са в управлението на държавата. ДЪРЖАВА МНОГО ОТ ОТДАВНА НЯМА ЗАТОВА СЕ СТИГНА ДО ТАЗИ АНАРХИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИЙ И ЦИГАНИТЕ ДА НИ ТОРМОЗЯТ В ПЪЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА. СПОРЕД МЕН НЯМА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА. ТЕ “политиците” ги толерират защото те за тях са твърд електорат.

 26. България ще се роди, когато, ние, народът, си вземем държавата от глутницата, изяла България! Сега сме напълно отстранени от упрвлението – оттук са всичките ни беди. Шепа безконтролни продажници чрез властта ограбват и предават останалите. Можем да се освободим САМО ЗАЕДНО – с едно мирно кротко всенародно БУНТЧЕ за най-силните възможни права за пряк контрол – във ВСИЧКИ ВЛАСТИ – законодателна, изпълнителна, съдебна и медийна /не да им вършим работата, а като коректив/. Започваш с открит разговор и правиш постоянно събрание за всенародни действия! Във всеки квартал – открити за всеки – без партии. Освободители няма! Алтернативата на фалша си ТИ! facebook.com/groups/pulenkontrol
  freeinf.wix.com/edname4ta

 27. Ти му подари пък дали е законно е друг въпрос. По-добре незаконно оръжие отколкото законна беззащитност.

 28. А нещата може да са доста по-прости ако пушката не е въздушна, а законно притежавано огнестрелно оръжие заедно с прости и ясни законови текстове, че при законна самоотбрана, нахлуване в имот или при предотвратяване на опит за престъпление използвалия я не носи никаква наказателна отговорност. Ясно е, че липсващата държава няма да свърши нищо.

 29. Браво на Георги.Утре това може да се случи на моята майка или друг наш близък.Крайно време е да станем по-единни и задружни и при положение че полицията е безсилна в случай на самозащита законът трябва да е”по-мек”към упражнилите я.Има и свестни хора в полицията,но по-вечето са там само на заплата.Крайно време е да има подбор на полицайте.Те трябва да отговарят на редица физически и психологически критерий.Всеки ден виждам дебели чичковци който ако се затичат ще изпуснат и краставо куче.Поне във филмите всички са стройни и в добра физическа форма.Жените по нищо не отстъпват на мъжете.

 30. da be pak romite ami ne si li bqsna che vseki den balgarskite politici vzimat roshveti ot naroda ne si li bqsna che balgarite se strelqt pomejdy si po ylicite eiiiiiiiiiiiii che ste gaden I mrasen narog beeeeeeee tapanari kompleksari takiva aman veche ot vas

 31. Interesno zapochva temata zashto nqma policiq deputati pari gluposti. I nakraq ciganite bili vinovni za tova i onova. Da saglasen sam koito iska da navredi na drug zaslujava nakazanie no zashto kakvoto i da stane ciganina e vinoven. Naskoro ubiha momche, nqkav biznesmen zgazil dete tova ne e ot znachenie tie tarikati koito s laskavite si djipove ubivat decata ni tova ne bilo vajno bre. Strano zashto ima takovo etnichesko naprejenie. Vqrno ima cigani koito zaslujavat da gi pribiesh no ima razlika medu cigani i cigani. stiga s romite a fakta che v darjavata vseki krade i to povecheto sa na vse tariikatski pozicii golemi hora ush, tva ne e ot znachenie tarpite no inache kato stane vapros za ciganin toi e vinoven dori i za globalnoto zatolpqne aide molq vi se. Ne osaznavate li che taka podrastvashtoto pokolenie shte dobie nasledstvena omraza. Kakav primer davate ? a ne po malko vajniqt vapros s sashtestvuvashtite geiove i travestiti. Greshka na prirodata ot koito gorkite deca nabliudavat i se uchat vzimat primer i edin den kato go popitash kakav iskash da stanesh she ti otgovori travestit. tova e smushtavashto. A vie samo za ciganine mislite. protesti digate gluposti. Kazvate che cigani napadnaha horata, a vchera pichove pred ochite mi pribiha romche a na 10 m patrulka se napravi che ne e vidqla. e molq vi se ima po golemi problemi ot tova da se nanimavate s ciganite.

 32. Има ли легален начин да подаря бойно оръжие за самоотбрана на Георги?
  Само с приказки нищо не става!

 33. NAPULNO SUM SUGLASNA S VAS G -CE ILI G-JA VULKOVA. OTKAKTO PRAVITELSTVOTO (NE SAMO TOVA)SE ZAEHA DA INTEGRIRAT TOVA MRUSNO I NAGLO PIEME CIGANITE OT KAKTO IM SE POZVOLI DA SHTUKAT IZ CQL SVQT DA KRADUT I DA ZLEPOSTAVQT CQLATA NI NACIONALNOST S PROSTOTIQTA SI DA KUPUVAT I PRODAVAT HORA DA RABOTQT KATO SUTENIORI DA PRODAVAT DROGA DA PRIBIVAT DUSHTERITE NI I GI PRINUJDAVAT DA PROSTITUIRAT DA VANDALSTVAT V STRANATA I RAZBIRA SE DA NE SE NAKAZVAT OT PRAVOSUDIETO, PITAM SE KAKVO SME NAPRAVILI NA VLAST-IMASHTITE CHE V EDIN MOMENT TEZI MURZELIVCI STANAHA TOLKOZ NAGLI VAJNI I OTCHAIVASDHTOTO E MOSHTNI PO VECHE OT BULGARITE.KAKVO TRQBVA DA OCHAKVAME OT TAKIVA SHTOM I POLICIQTA GI PODKREPQ.STRUVA MI SE CHE NAISTINA ISKAT DA NI ZATRIQT.DOKOGA SHTE TURPIM TOVA POLOJENIE.AZ LICHNO BIH SE VUORUJILA I BIH STRELQLA NA MESO MA SHTE ME ZAKLIUCHAT SHTOTO GO KAZVAM S QSNO SUZNANIE ,AKO OBACHE SUM CIGANKA PIQNA DROGIRANA ILI PUK SI PLATQ S PARI KOITO NQKOE CHUJDO DETE SUM PRODALA TOGAVA SHTE BUDA NA SVOBODA I SHTE BEZCHINSTVAM NAVSQKUDE.I VSICHKO TOVA ZASHTOTO IMAME PODKUPNA SUDEBNA INSTITUCIQ.NALI CHETOH VECHE.SHTOM OSUDIHA ANDREI SLABAKOV ZA OBIDA NA PEDERASITE KAKVO LI OSTAVA AKO STRELQM Q PEDERAST Q CIGANIN.NISHTO DOBRO NE NI OCHAKVA V BULGARIQ. JALKO ZA HUBAVATA NI STRANA. SIGURNO SLED VREME SHTE SE KAZVA “CIGANIQ”

 34. Жалко че пушката е била въздушна. заради такива цигани трябва да приемат закон да имаш право да се защитиш с огнестрелно оръжие. Сигурен съм че много бързо такива нападения ще спрат

 35. Каква държава???!!! Ние сме една географска ширина!!!! В такива моменти колкото и странно да прозвучи, но мисля, че оправдавам действията на Хитлер! Ако беше наблегнал на циганите………. В днешно време щяхме да имаме по-малко проблеми!

 36. И аз съм бясна ! Но го кажете на ония от БХК и НПО- та ! Ще ми се тях циганите да изнасилват 3 дни затворени в махалата си, че да видим тогава как ще ги защитават тия долни продажни курви,

1 Trackback / Pingback

 1. Другите новини » Сега вече е лично

Leave a Reply

Your email address will not be published.