ББЦ вкарва законопроект за равнопоставеност между хората и банките

Започваме борба с частните съдебни дерибеи и банките, тя ще се казва “Справедливост” и има за цел да направи хората и банките в равнопоставено положение. Това обяви в Лом на среща със симпатизанти на „България без цензура” зам.председателят на партията АнгелСлавчев. Той допълни, че ББЦ еразработила и в четвъртък ще внесе в Народното събрание законопроект за равнопоставеност между клиентите на банките, финансовите институции и частните съдебни изпълнители.

„Българската държава отсъства от Северозапада, самите вие наричате този край Северозападнал. Не приемам тази формулировка, това не е край, а началото на България. Когато тук е била Европа, под Балкана все още сме били в Ориента”, заяви пред хората лидерът на ББЦ Николай Бареков. Той изтъкна, че в момента земеделието храни шепа олигарси, създадени от Борисов и Фидосова и затова ББЦ ще се бори за оземляване на младите. Първо инвестиции и работа за хората, после магистрали, когато управлява ББЦ, зарече се Бареков, като подчерта, че първо трябва да има поминък за хората. По думите му, само връщането на държавата може да гарантира разкриване на работни места за младите българи и подпомагане на майките.

„Ние предлагаме и безплатно здравеопазване за децата, това е важно, защото е част от решението на проблема с демографската катастрофа. За това ще са нужни 80 млн. лв. това е месечната печалба на фирмите на ДПС и на Фидосова от сечта на гори. За българските пенсионери лекарствата също трябва да са безплатни”, каза Бареков. – „Така е в Европа и така ще бъде и у нас. Ще заложим на социалната политика, на инвестиции, а след това ще говорим за пътища и магистрала – няма как на един озверял народ да му говорим за друго”, аргументира се лидерът на ББЦ.

Снимка: barecov.com

Свързани публикации

8 Comments

  1. Точно така , престъпниците и законите които ги бранят трябва да изчезнат.

  2. Трябва да има равенство между тези които плащат и тези които взимат парите а не само да се смуче от народа.

  3. Трябва да има равноправност. Банките крадат от хората

Leave a Reply

Your email address will not be published.