Сидеров: Мишо Бирата е убит, Яне е гей, аз съм мишена

С ударно присъствие и говорене в сутрешния блок на ТВ7 председателят на „Атака” Волен Сидеров реши за пореден път да обърне светлината на колкото се може повече прожектори върху себе си. Сидеров извади стари слухове и ги притопли като политически новини от първа ръка. Което вероятно ще му донесе нови съдебни дела за клевета, а вероятно и срещи с разследващите. А то на свой ред също е присъствие под светлината на прожекторите.

„Бизнесменът Мишо Бирата е убит. В него е инжектирана отрова, която да симулира инфаркт”. Това е една от „бомбите” които Сидеров хвърли в ефира на телевизията. Този път националистът се позова на "неформална информация на хора от ГЕРБ", чийто сведения били много достоверни и като такива ставали и за база за нови разследвания. Според Сидеров в основата на това убийство стои Цветан Цветанов, мотивът е да се прикрие Бойко Борисов, а поръчката е изпълнена от криминална структура.

Както е известно името на Михаил Михов – Мишо Бирата, собственик на пивоварната "Леденика", бе замесено в един от първите СРС-скандали с участието лично на Бойко Борисов, който нарежда по телефона ва шефа на митниците да изтегли своите хора от бирената фабрика, защото бил обещал, че няма да го пипа. По-късно бизнесменът бе открит мъртъв в хотел "Правец Ризорт".

Втората претоплена „манджа”, хвърлена като бомба от Сидеров днес е свързана с твърдения за сексуалната ориентация на лидера на РЗС Яне Янев. Националистът каза, че Цветан Цветанов и Бойко Борисов държат Яне Янев с гей компромат, поради което той в момента с усърдие изпълнявал политически поръчки на ГЕРБ. Ставало дума за скандален видеоклип, записан със СРС, в който Янев извършва хомосексуален акт. Преди време за такова видео вече намекна бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

Попитан от водещия Николай Бареков дали има истина в твърденията, че Борисов, Цветанов, заедно с Пашата подготвят нова криминална структура, Сидеров отговори: “Това абсолютно е не само възможно, то се случва. Нека припомним, че Цветанов работеше с криминални структури, включително за премахване на хора”.

По думите на председателя на „Атака” в момента лидерите на ГЕРБ са обхванати от страх, а „страхът, който сега ги обхваща може да доведе до мобилизиране на криминалните структури и включително до гражданска война!”.

Сидеров не пропусна да постави себе си в центъра на събитията, естествено в главна, а не в поддържаща роля.

Аз в момента съм най-голямата мишена на ГЕРБ, защото тази партия не можа да се върне на власт заради мен, декларира Сидеров пред Бареков.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.