Националната среща на протестиращите ще е в Сливен

Националната среща на представители на протестиращите от всички градове ще се състои утре в 11 ч. в Сливен, съобщиха координаторите на софийския протест. Тя ще бъде в хотел „Брилянтин” на бул. „Стефан Стамболов”.
От името на организаторите Янко Петров съобщи, че няма да се допускат представители на политически партии. Целта на срещата е да се координират исканията на протестиращите, които са планирали нов масов протест в неделя. „Който иска да прави НПО, партия или друго сдружение – не е познал”, е публикувано във фейсбук-страницата на събитието.
От организационния комитет призоваха представители на градовете, които все още не са се записали за участие, но имат желание за това да се свържат с тях. Това те могат да направят на страницата на събитието – http://www.facebook.com/events/424843110925585.

 

Ето и целия текст на отвореното писмо:

ОТВОРЕНО ПИСМО:
ДО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ

ОТ ОРГАНИЗАЦИОННИТЕ ГРУПИ НА ПРОТЕСТИТЕ ПРОТИВ МОНОПОЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

ОТНОСНО: Срещата на организационните групи от градовете, организирали протестите в над 35 града от страната против монополите в България.

Скъпи приятели журналисти,
Уведомяваме ви, че срещата на организаторите на протестите против монополите в България няма да се състои в София.

Мястото на срещата на организаторите на протестите против монополите е:
Гр. Сливен,
Бул. Стефан Стамболов № 40,
Хотел Брилянтин

Приветстваме инициативата на другите граждански организации и сдружения да обсъждат и да дискутират темите за бъдещето на България.

Ние, от инициативните групи, организирали протестите срещу монополите в България, ще проведем организационна среща в град Сливен.

Срещата ще бъде затворен формат и чрез пропусквателен режим на нея ще присъстват физическите организатори на протестите в страната.

След края на тази организационна среща вярваме, че ще успеем да излезем с общи предложения, които да заявим пред гражданите на РБългария на 24.02.2013г., по време на организираните по градове протести.

Ако Българският народ приеме предложенията, след протестите на 24.02.2013г., да започнем срещи с гражданските сдружения и организации във връзка с тях, като ги обсъдим заедно и положим началото на една нова справедлива България.

Линк към събитието във Фейсбук :
https://www.facebook.com/events/424843110925585/

Заедно Можем!

За контакти:
Янко Петров
Дончо Дудев

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.