Гадни сервитьорски номера

Отмъщението на сервитьора не е само виц. Има много лица, които с радост ще се изплюят в супата ти, докато не гледаш. Модата за опорочаване на храната е известна още в началото на миналия век. Наградата за най-гадни сервитьори се печели от персонал на кръчма през 1903 година. Служителите започнали да поставят отрова в храната и питиетата на гостите, които оставяли лош бакшиш или били зле настроени към тях. Мики Фин е отговорен за този вид наказание. Той е бил мениджър на няколко заведения, които по-късно били затворени от властите след многократни оплаквания. От там идва и популярния израз “Slippin someone a Mickey”. Злодеят бил заловен едва през 1918 година, когато наказателният метод се разпространил из цяла Америка. Мики дори патентовал пудрата си, която често водила до световъртеж, гадене, а понякога можела да убие клиент. Разбира се, войната, която човекът води се продължава и до днес, но с далеч по-безопасни оръжия. Бъди добър със сервитьора, за да нямаш изненади от най-тъмните места на света!
Ако сте се чудили какво става с неизядените ви остатъци или точно колко далеч биха стигнали сервитьорите, за да им оставите бакшиш, считайте тези изказвания за просветляващи. Sxc.hu събра няколко признания от сервитьори, които дават отговор на въпросите какво става в кухнята на ресторанта.

“Аз съм сервитьорка и всеки път си отделям по малко от порцията ви с пържени картофки, преди да ви ги донеса, за да мога да си ги изям, когато се върна.”

“Аз съм сервитьор и остатъците от вашата храна са моето ядене за деня.”

“Аз съм сервитьор и винаги правя прясна кана кафе, независимо дали някой си поръчва. Никога не използвам кафе от предишните дни.”

“Аз съм сервитьор и винаги предпочитам красиво момиче да ми остави телефонния си номер вместо бакшиш.”

“Аз сервирам. Всеки път, когато някой ми поиска салата с нискокалоричен дресинг, винаги му нося с обикновен. Ако наистина сте на диета и се опитвате да отслабнете, няма да ядете дресинг изобщо.”

“Аз работя в ресторант и когато хората не могат да си платят сметката, защото са си забравили портфейла или нямат достатъчно пари, винаги ги покривам.”

“Аз съм сервитьор и когато клиент ми каже, че не мога да донеса всички тези чинии наведнъж, аз го приемам като предизвикателство и го правя, само за да му покажа, че греши.”

“Като сервитьор аз съдя за хората по начина, по който те се наслаждават на яденето си или по това колко захар сипват в студения си чай.”

“Аз съм сервитьорка и когато поръчките се бавят, тайно се промъквам в банята, за да мастурбирам.”

“Аз съм сервитьор и понякога ходя на работа напушен. Честно казано тогава изкарвам повече бакшиши.”

“Аз работя в ресторант и понякога довършвам бирите на клиентите, когато останат по чашите.”

“Аз съм сервитьорка и пия по 2 шота преди работа, за да бъда по-отворена и приятелски настроена към клиентите.”

“Като сервитьорка ви го казвам: “Да! Ние флиртуваме с всеки за пари.”

“Когато хора ме попитат за нещо, което е сложно за изпълнение, особено когато имаме много работа, аз ги лъжа и им казвам, че е свършило.”

“Аз съм сервитьорка и ако си груб към мен, бъди сигурен, че храната ти първа ще го разбере.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.