Измамени работници набиха посредник пред камерите на Нова телевизия

Измамени работници набиха посредник пред екип на Нова телевизия. Случката се разигра в Русе, където вчера вечерта близо 30 души в Русе поканиха управител на посредническа фирма за намиране на работа в чужбина, за да обясни защо бави заминаването им. Нервите на хората не издържаха и набиха посредника.  Хората обясниха, че имат подписани документи с фирма-посредник за работа във Великобритания. На много от тях договорите вече са изтекли, но възможност за работа зад граница така и не са получили. За услугата платили по 1200 лева.  Макар и изплашен, управителят все пак опита да отговори на нападките. Пререканията между ядосаните кандидати за работа в чужбина и посредника продължиха дълго.

Андон Гинев обясни, че има договор с всеки един от тях, но фирмата му няма вина. Даде за пример с документите на един от присъстващите в разправията.

Хората обясниха, че не можели дълго време да се свържат със служител на фирмата нито по телефон, нито по имейл. Среднощната саморазправа приключи, след като се намеси полиция.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.