Слон си направи селфи

Светът вече разполага с първата самоснимка на слон, пише в. “Дейли експрес”. Първото в света слонско “селфи” е направено от Латабе – 22-годишен обитател на сафари парка на Уест Мидландс, Великобритания.

Слонът успял да се щракне, след като посетител на парка изпуснал айфона си и Латабе докоснал тъчскрийна му с хобот. 23-годишният Скот Бриърли изтървал мобилното си устройство, докато преминавал с автомобила си през зоната на слоновете.  Служителят на сафари парка Анди Плъм му направил знак да не спира и по-късно лично отишъл да прибере айфона.

Когато го върнал на Бриърли, собственикът бил изненадан да открие слонското “селфи”.  “Живея наблизо и неведнъж съм посещавала парка. Слоновете и тигрите са ми любимци. Слонът, който успя да си направи “селфи”, явно е помислил, че съм изпуснал храна.  Просто не можах да повярвам на очите си, когато проверявах дали апаратът още работи, и попаднах на слонската самоснимка.

“Селфи”-тата всъщност бяха две, но едното не беше с добро качество. Показвам снимката на всички и те остават очаровани”, разказва Скот Бриърли.

“Много посетители на сафари парка изпускат телефоните си, но досега не сме виждали подобно нещо. Много се гордеем с Латабе”, казва на свой ред служителят Анди Плъм.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.