Сидеров посъветва ГЕРБ да се саморазпуснат

"Атака" няма да се коалира и няма да подкрепя ГЕРБ или БСП, нито НДСВ, "България на гражданите", ДПС или сини.Това заяви на пресконференция лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който днес използва на 100 % своя цветист речник, за да демонстрира, по думите си, неприязънта си към партиите на статуквото и колониализма.

„При внасянето на документите в ЦИК поради моя вежлив изказ сега се спекулира с това, че “Атака” може да подкрепи друга партия и да се коалира. Ясно искам да кажа, че “Атака” няма да са коалира с ГЕРБ или БСП. Няма да подкрепя НДСВ, ДПС или Сини. Причината е проста. Това са партии, които са изграждали колониалното робство в България, каза Сидеров. После добави, че Кунева също не може да очаква нашата подкрепа, а само съпротива, защото е НДСВ, които вече са доказали националното си предателство.

Дадохме шанс на ГЕРБ, защото те говореха, че ще изгонят монополите, че ще свалят новините на турски. Излъгаха ни, излъгаха и народа, каза Сидеров и обобщи: Ние сме национали и имаме свой път и няма да се отдалечим от него.

„Няма как да работим с партии, които са предавали националите интереси.

Призовавам ги да се разпуснат. Така към политическото пространство ще се насочат хора и формации с патриотическа насоченост” посочи лидерът на „Атака”. Той увери, че партията му ще се бори срещу колониализма, докато се пречисти политическото пространство.

„Иван Костов продаде 3000 структуроопределящи предприятия. Костов започна, Симеон продължи, Станише и Борисов същото правеха. Такива хора нямат право да се явяват на избори. Трябва да се оттеглят и да се покаят. Да си теглят куршума или да се самозапалят”, даде оценката си Волен Сидеров. След което дойде и редът на президента Плевнелиев:”Чучело е Плевнелиев. Борисов го сложи на този пост и чукаше по челото, за да знае кой го постави там, а сега се прави на непартиен”.

Волен Сидеров не пропусна да оцени и себе си.

„Културният ми подход не се разбира много в България. Моето джентълменство се разбира превратно, като слабост, като отстъпчивост, като мекушавост. Аз може да съм възпитан, но мога да бъде и неотстъпчив”. След което заключи в самопожелателен стил: Това е правилният път да водя българите.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.