Шумахер (не) се е събудил от четиримесечната кома?

Информацията, че Михаел Шумахер се е събудил от комата, се оказа невярна, като това бе потвърдено от неговия мениджър Забине Кем пред репортер на Билд.
Първоначалната информация бе, че именно Кем е заявила пред RTL, че седемкратният световен шампион е излязъл от 4-месечната кома.
Новината обаче не бе потвърдена от нито една голяма медия, а в последствие бе официално опровергана от Никола Пол от Билд.
Михаел Шумахер изпадна в кома след ски инцидента във френския зимен курорт Мерибел на 29 декември миналата година, когато получи тежка черепно-мозъчна травма и претърпя поне две животоспасяващи операции.
Буквално преди ден motorsport.com. съобщи, че Михаел Шумахер ще бъде транспортиран от клиниката в Гренобъл до дома му в Женева, независимо от съветите на лекарите. Решението е на съпругата на пилота Корина, която се е аргументирала с милионите похарчени за болнично лечение на пилота и липсата на подобрение в състоянието му в последните седмици.
Корина Шумахер вече се е консултирала със специалисти и подготвя специален хеликоптер, с който да транспортират съпруга й.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.