Кристиан Таков: Грехът ви ще е вечен!

Президетското вето даде шанс на разума. Разумът обаче го няма и шансът увисна.
Съжалявам да се повторя, но продължава да е вярно – глупостта властва, истерията сочи пътя.
В случая голямата отговорност се носи от големия. В парламентарната група ня ГЕРБ демонстрираха ниво на мислене като на дребен мошеник. Дребността им иде от това, че нямат идеали, а принцип за тях е непозната дума.
Мисленето на тези хора в Парламента е като на човек с тежки ментални увреждания. Сведено е до елементарни биологични нужди. Усвояване и отделяне.
А ако се самооблъщават, че играят покер с дявола, да им припомня – сделка с дявола се сключва само ако лукавият ще е прецакан. В случая прецакана са България, разумът и приличието.
Не можем забрани никому да е тъп. Но можем да презирам низостта на мотивите му.
Грехът ви ще е вечен. А в много по-обозримо бъдеще – треперете от изборите.

1 Comment

  1. Хубав но емоционален коментар, а Българите ( а не България ) Нямат нужда от емоции в момента, и така емоционалните решения са им твърде много. Въпреки че силно вярвам в “демокрацията”, правата на човека и др… Смятам че те са за ХОРА а не за “добитък”, а добитъка се управлява с “пръчка” а не с свобода. Когато еволюционно добитака стане човек, тогава е редно отново да използваме думи като свобода, право, демокрация !
    За гласуването в чужбина: Ми що за абсурден въпрос е дали да даваме право на хората живеещи в чужбина да гласуват, при положение че те неползват позитивите и негативите на това си решение. А буквално го натрисат на своите роднини и приятели. Те не се налага да воюват всеки път когато си имат работа с държавната администрация, те не плащат пътна такса за пътища които уш за в гаранция а вече са разбити, те не вземат по 500 лева заплата или 200 лева пенцсия. Повечето от тях дори не плащат данъци. С които после някои да злоупотреби!!! Питам: смятатя ли че е редно Аз да решавам как да ви е обзаведена къщата, колко да е чиста, в кои квартал да се намира, дали да имате мухъл по стените и дали изобщо да яивеете в тоалетна………..Само защото съм бил бил имал право на глас?

Leave a Reply

Your email address will not be published.