Бареков: Показвам до дни връзката Борисов-Доган

Другата седмица ще покажа генезиса на връзката Борисов – Доган. Това заяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.
Като единствена опозиция на ДПС и ГЕРБ, другата седмица ще покажа генизиса на връзката между Борисов и Доган и ще стане ясно, че по време на целия преход двете партии са били нещо много по-страшно от СИК и ВИС. По думите му днешното гласуване на ДПС и ГЕРБ да се направи актуализация на бюджета е абсолютно доказателство, че държавата се управлява от Бойко Борисов и Ахмед Доган с подкрепата на техния слуга Росен Плевнелиев.
„Генизисът на връзката между Борисов и Доган са ДС и КТБ! ДС е техният генезис, а КТБ е най-големият им проект“,
обясни евродепутатът.
Той подкрепи предложението на президента за отварянето на кредитните досиета на КТБ и призовава да се отворят и досиетата от Държавна сигурност и службите. „Именно от там ще стане ясно, че пресечната точка за казуса КТБ е връзката между ГЕРБ и ДПС“, обясни Бареков. По думите му КТБ е била създадена и убита от ДПС, но големите пари в нея са наляти по времето на ГЕРБ.
„Влиянието и методите на ГЕРБ и ДПС са по-страшни и злокобни от СИК и ВИС едно време.
Тези два проекта на олигархията и задкулисието създадоха бизнес марионетки като Цветан Василев и Илия Павлов, след което просто ги източиха и убиха”, посочи Бареков.
„Вместо актуализация на бюджета, очаквайте сензационна пресконференция, която може би ще сложи край на българския преход”, съобщи лидерът на ББЦ. Припомняме, че по-рано в парламента стана ясно, че ДПС застава зад ГЕРБ и Народното събрание ще приеме исканата от президента и правителството на Орешарски актуализация на държавния бюджет.
Бареков каза още, че в момента е в провинцията, където подготвя партията за голямата битка.
„В понеделник се завръщам в София с гръм и трясък”, обеща политикът.
Той определи решението на ВМРО да се коалира с НФСБ като проект, обслужващ изцяло ДПС и ДС. „Постъпката на НФСБ и ВМРО цели да загуби гласове в моя подкрепа по време на предсрочните парламентарни избори”, смята Бареков.

4 Comments

  1. Това ще бъде интересно за гледане, всеки иска да разбере.

  2. Чакаме с интерес. Единия бе поръчал другия. Сега да видим всъщност каква е истината.

Leave a Reply

Your email address will not be published.