Пазарджик подкрепи Бойко с камион с прасета

Служители на "Тролейбусен транспорт" – Пазарджик, са били днес пред Народното събрание сред участниците на подкрепящите  премиера в оставка Бойко Борисов, съобщи сайтът pa-media.

"Има такава организация от наши служители, които по график днес не са на работа, те са се организирали и са отишли", казма Михаил Фолев, изпълнителен директор на "Тролейбусен транспорт".

Освен тях, в протеста са участвали и селскостопански животни от Пазарджик. Камион с 60 прасета бил паркиран близо до парламента. Отпред на камиона бил поставен надпис "Бойко, кръстник на свиневъдите", а на гърба на камиона било изписано "Бойко, ако теб те няма, и нас няма да ни има".

Земеделският министър в оставка Мирослав Найденов е излязъл да говори със събралите се в подкрепа на Бойко Борисов и е отправил молба към тях да не поставят животните в стрес, а да ги отведат.

В 17 часа на централния градски площад, известен с името „Тортата” започва митинг в подкрепа на Бойко Борисов. Пред радио „Фокус"-Пазарджик Иванка Атанасова от инициативния комитет на гражданите покани „всички, които смятат, че това е единственото успешно правителство в страната” да отидат на площада, за да изразят подкрепата си за премиера Борисов и правителството.

 

Снимка: Дневник

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.