Отиде си актрисата Лорън Бакол

Лорън Бакол, наричана Погледа, легенда на златната епоха на Холивуд, почина във вторник в Ню Йорк на 89 години. Двама съпрузи, три деца, връзка с Франк Синатра… Актрисата с прям характер и чувство за хумор е заснела петдесетина филма – последният от тях през 2012 г. – и през 2009 г. получи почетен “Оскар” за цялостната си кариера.
Лорън Бакол е четвъртата съпруга на Хъмфри Богарт. Двамата остават заедно до смъртта на актьора през 1957 г. Двойката има две деца: Стивън и Лесли.
Любовната връзка на Лорън Бакол и Франк Синатра излиза наяве три месеца и половина след погребението на Хъмфри Богарт. За нея се излива много мастило, защото не само е смятана в пресата за предателство спрямо “Боги”, но отсъствието на Синатра на погребението му кара мнозина да мислят, че връзката му с актрисата вече е била факт. През 1958 г. Франк Синатра предлага брак на Лорън Бакол. Тя отказва и няколко дни по-късно те се разделят.
Актрисата има още един брак с друг актьор – Джейсън Робардс, с когото се развежда осем години по-късно заради алкохолизма му. Същата година им се ражда син Сам, който днес също е актьор.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.