Арестуваха Цар Киро заради наркотици

Спецполицаи арестуваха Кирил Рашков, известен като Цар Киро при акция в Пловдив. Ромският бос е задържан във връзка с рзаследване за притежание, разпространение и производство на амфетамин. Това заяви говорителят на Окръжната прокуратура Галина Андреева. Конкретното задържане на Рашков е свързано с ареста на трима души, на които са повдигнати обвинения за притежание и разпространение на амфетамин.

Открити са 2,7 килограма, като Кирил Рашков се разследва като съпричастен към деянието на останалите трима. Тримата задържани са от Асеновград и Пловдив и са били арестувани във вторник, като единият от тях е криминално проявен и е известен на полицията, уточни Андреева.

По думите й, има доказателства и за производство на амфетамин, като при задържането им по време на сделка са били открити и съставки за производство на наркотика.

Утре ще се прецени дали на Рашков да бъдат повдигани някакви обвинения. В момента той е задържан за 24 часа.

И тримата задържани са български граждани, но нямат роднинска връзка с Рашкови.

2 Comments

  1. Намереното количество сигурно е 270 кг,казва се по -малко та да се отърве лесно.Ако е в някоя друга нормална държава ще го затворят без церемонии веднага без да питат какъв е и колко е известен политик ,артист или някой.

  2. Всички големи престъпници в България са все много болни хора.Да се чуди човек от къде взимат сили да въртят мръсен бизнес у нас и зад граница.Горките те!

Leave a Reply

Your email address will not be published.