Жената до Бареков: Николай е като Дон Кихот, а Росен Петров – Юда

“За мен Росен Петров тепърва трябва да докаже, че е достоен човек. Той трябва да моли на колене за прошка като един Юда.” Това обяви в интервю за Нова ТВ председателят на контролния съвет на “България без цензура” Мария Календерска.

Календерска, която е партньор на Бареков и роди дете от него, не спести комплименти за половинката си и отправи остри критики и обвинения към политическите партньори на ББЦ, които след изборите оттеглиха подкрепата си за партията.

На въпрос защо Любен Дилов-син, Росен Петров, Нешка Робева и други членове на партията „България без цензура” са решили да оставят Бареков сам, Мария Календерска каза: “Любен Дилов-син мога да го квалифицирам с резултата, който му дадоха хората на изборите – да не можеш да изкараш 4000 гласа в София.

За мен Росен Петров тепърва трябва да докаже, че е достоен човек. Той трябва да моли на колене за прошка като един Юда. Нешка Робева е една жена, която има право на свое мнение, но е хубаво човек да знае в чия мелница налива брашно”.

Според нея сега вървяло утвърждаването на Бареков като политик, защото той останал срещу ГЕРБ и не станал удобен на властта.

“Върви тежка кампания за сатанизирането на Николай Бареков по всички медии, но истината е, че това го утвърждава все повече като политик. Бареков може да е Дон Кихот, но ще е герой”, смята Мария Календерска.

По думите на Календерска бизнесът на Христо Ковачки стои в основата на разпада на партия “България без цензура”. Тя обвини Ковачки, че е купил депутатите на ББЦ.

От седмици насам Бареков твърди същото. Според думите му, Ковачки е имал намерение да учреди партия БДЦ, в която да влязат и отцепниците от БДЦ, но плановете му са се провалили.

Бареков се оплаква, че е бил прогонен от българския парламент и от българската политика, а отскоро отново имало заплахи за живота му.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Бареков бил Дон Кихот… Един скъпо платен Дон Кихот, бих казал! Един луксозен Дон Кихот, с парите на Цв. Василев и КТБ – разбирай, на българите-будали! Един добре заплатен брюкселски Дон Кихот, който всъщност винаги е бил и ще си остане само един най-обикновен ДУДУК. До тука с Дудука – Дудука – на буклука!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.