Взеха книжката на главния диригент на „Филип Кутев“, карал пиян

Една година без шофьорска книжка и 3 месеца условна присъда с три години изпитателен срок наложи Асеновградският районен съд на главния диригент на държавния ансамбъл „Филип Кутев“, съобщи сайтът Асеновград.нет.
На 6 април тази година 45-годишният Георги Андреев късно вечерта се ударил в подпорна колона в Нареченски бани. Дрегерът отчел алкохол 2.09 промила. Андреев се признал за виновен, няма да обжалва присъдата. Талантливият диригент не е имал до сега криминални прояви.
Припомняме, че работата на Георги Андреев беше атакувана с обвинение, че руши наследството на Филип Кутев. Той беше обвинен от хора от гилдията в това, че въвежда ориенталски ритми в репертоара на ансамбъла и така променя смисъла на съществуването на ансамбъла. Зад обвиненията застанаха певци, композитори и хора, прекарали живота си в ансамбъла. Дискусията за бъдещето на „Филип Кутев“ се проведе на територията на komentator.bg. Вместо да отговорят на въпросите на колегите си, от ръководството на ансамбъла заявиха, че ще търсят юридическа отговорност за тези, които си позволиха да кажат какво мислят. От Министерството на културата пък обявиха, че не се месят в политиката на ансамбъла, независимо от това, че го финансират.

Свързани публикации

5 коментара

  1. веж му само фасона. пиянде отвсякъде. потурчи ансамбъла.

  2. ей тоя е едни от съсипвиците на ансамбъл Филип Кутев.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.