Вицепрезидентът: Трябва да укрепим вътрешната си сигурност

„Имаме нужда да укрепим вътрешната си сигурност. Имаме нужда от силна полиция, вътрешна сигурност и държавност, за да се справим с бедствията и авариите”. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова, която бе гост на тържествената церемония по дипломирането на Випуск 2014 на Академията на МВР. Според нея, политиците дължат на академията на МВР много, защото без национална сигурност на може да се говори за европейска сигурност.

„Най-важните понятия, които трябва да запомнят курсантите, завършващи Академията на МВР, са човекът, държавността и сигурността“, изтъкна вицепрезидентът. По думите й животът днес се променя динамично и не става по-лек, затова знанията са необходими на всеки един човек и бъдещите кадри от системата на МВР трябва да помагат на гражданите за това животът им да е по-добър и спокоен.

Маргарита Попова положи венец пред паметника на загиналите служители от МВР и връчи дипломата на курсант Радостина Николова, първенец на Випуск 2014, след което новопроизведените служители на МВР положиха клетва.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.