Вежди Рашидов: Срам – 20 пръча да налитат на една жена!

"Атака" колективно ходят като някаква фашистка група и аз днес апелирах да станат мъжете от ГЕРБ – непочтено е срещу една жена да застанат 20 пръча. Така депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира скандалът, станал по-рано днес в пленарна зала, предаде БГНЕС. Според Рашидов лидерът на”Атака” трябва да разбере, че опонентите му няма непрекъснато да се правят на интелигентни и рано или късно „кой каквото предизвика, до това ще се стигне".

"Те веднъж завинаги могат да разберат, че и други могат да стават, не само те, една година ги търпим да предизвикват скандали. Волен ще го отнесе, от 30 години го знам, как тази добра душа стана толкова бързо фашист, не мога да разбера. Аман от националисти, които хем са в комбина, хем се дразнят", коментира още Рашидов.

Далеч по-премерен в оценките и приказките си бе Цветан Цветанов.

„По никакъв начин не искахме да отговаряме на тази провокация, влизат, излизат и по този начин целят една провокация, която би прераснала в едно сбиване, срамна картина, която ще бъде давана по международния обмен”, коментира зам.-председателят на ГЕРБ. –  За мен е абсолютно неприятно, че присъствам на подобни сцени в българския парламент, подчерта Цветанов. Депутатът заяви пред медиите,че Волен Сидеров псувал колегите му. По оценката на Цветанов, противопоставянето, което има в българския парламент е функция на това, което се случи в деня за размисъл на 11 май –  когато се създаде тази среда, за да могат изборите да бъдат манипулирани чрез медиите и медийното отразяване.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.