Венета Марковска: Смятам, че съм изчистила името си

Някой е заинтересован от това аз да не съм конституционен съдия. Това е мое лично мнение. Това коментира пред журналисти съдия Венета Марковска след изслушването й в правната комисия на Народното събрание. Марковска отрече да се е срещала с който и да е заместник- министър на вътрешните ръботи по повод инцидента с Георги Георгиев – информация, съобщена преди време от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Марковска допълни, че е имала много срещи със заместник-министри на вътрешните работи по повод работата й, но не е имало среща по повод инцидента с г-н Георги Георгиев.

Попитана- дали с днешното изслушване в правна комисия е изчистила името си Марковска заяви: „Смятам, че съм изчистила името си. Може би вие всички сте склонни да вярвате на един анонимен сигнал, а не на един български съдия”.
„Аз няма как да науча кой е авторът на това писмо. Не зная кой е авторът. За мен този сигнал е анонимен, той е донос”, посочи тя. Марковска заяви, че не е отричала, че познава Георги Георгиев, а само, че е отрекла да живее с него.
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.