Във Варна взривиха кола пред офис на банка

Четвърти опит за атентат срещу Алексей Петров, има ранени

Лек автомобил беше взривен тази нощ на една от централните варненски улици. Инцидентът е станал около полунощ на ул. “Георги Бенковски” по информация на Дарик.
Колата е била паркирана на тротоара, точно пред офис на банка. Потрошени са и стъклата на банковия офис. Намиращите се в съседство други банкови офиси не са претърпели щети.

При инцидента няма пострадали. От полицията потвърдиха, че при първоначалния оглед са открити данни за умишлен палеж. Извършват се процесуално следствени действия за изясняване причините за взрива, посочиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. През деня ще бъде извършен повторен оглед.

По всяка вероятност банковият клон разполага с външно видеонаблюдение, но засега не е ясно дали в обхвата на камерите попада мястото, където е била паркирана колата, информира varna.utre.

От информация на Областната дирекция на полицията в морската столица става ясно, че колата всъщност е била паркирана на тротоара пред частен дом, намиращ се в непосредствена близост до банков клон.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.