Във Фейсбук: Искаме си заплатите, отворете КТБ незабавно

Докладът на Alix Partners за КТБ не бил най-секретното нещо на света, ще го публикуват в интернет

Часове след като омбудсманът Константин Пенчев остро критикува НОИ заради това, че 6000 човека с месеци стоят без пенсии заради блокирани сметки в КТБ, в социалната мрежа Фейсбус се роди групата: “Искаме си заплатите, отворете КТБ незабавно”.

Към 18 часа в понеделник новата група има 73 участници. Ето и “въвеждащото” съобщение за причините, породили новата група по интереси.

,,Уважаеми”министри,депутати,шефове на БНБ,народни изедници и мръсни престъпници.Върнете ни работата,заплатите,влоговете,които ни отнехте с криминалните си действия и бездействия. Затваряйки КТБ с користни цели за да напълните бездънните си тумбаци ,вие и вашите кукловоди за пореден път разкрихте звероподобния си нрав,сами окончателно смъкнахте двуличните маски скриващи отвратителния ви духовен облик.от вас се разнася зловоние на морално разложение и човешко падение.Всяка наглост има граница,а вие я преминахте, погледнете в историята,тя е пълна с примери,че всеки рано или късно си получава заслуженото.Ние сме си заслужили заплатите с труда си. А какво заслужавате вие господа? Опомнете се!!!

Милен Илиев предлага на останалите участници в групата да проявят активност, защото ако не се сплотят и организират за действие ,за натиск и протест, няма да си видят парите до декември,а може и въобще…

“Нека всички държавни нституции да бъдат наясно, че ако не ни бъдат изплатени средствата , в най-кратък срок, ние няма да се откажем. Писна ни разни Бай Ганьовци да ни се присмиват насреща и да ни правят луди”, пише Жени Стефанова. Тя призовава Европейската Комисия да помогне в този труден момент, “защото днес е една банка в България, утре ще е цялата финансва система в Европа. Ефектът на доминото ще доминира много по-бързо, отколкото си мислите!”, завършва своя постинг Жени Стефанова…

Свързани публикации

2 Comments

  1. Трябва ли да си “власт-имащ”, за да си щастлив? Аз искам да си живея живота както всеки един нормален човек. Искам децата ми да израстнат в една нормална държава, където ще научат какво е морал и човечност. Политиците трябва да са пример за нас и бъдещето поколение! Все пак някой ден имената им ще бъдат в учебниците на децата ни! Или предпочитате децата ни да са в друга държава и да учат чужда история!
    Не виждам нещо лошо в това хората да си искат парите! Все пак са си ги спечелили честно!

  2. не виждам защо се сърдите!?!?!? 25 години се борихте за демокрация – те ви демокрация!!! това че не сте в позицията на власт-имащиете си е ваш проблем.

Leave a Reply

Your email address will not be published.