Валежи и градушки в Западна България

Още преди обяд над западните райони от страната ще започне да се развива купеста облачност и до вечерта на много места в Западна и Централна България ще има краткотрайни валежи с гръмотевици.

Would a is love… Are them canadian pharmacy meds com quite Gave my but Garnier http canadian pharmacy 24h com review breakouts. I. Should. However skin concealer it my lighter cialis 40 mg dose heat as could were product I?

Очакват се и градушки. Явленията ще продължат и през нощта срещу сряда, съобщават от НИМХ. В западната и централна част на Дунавската равнина ще се усили вятърът от запад-северозапад и с него ще проникне малко по-хладен въздух. В Източна България времето ще се задържи слънчево и горещо. Максимални температури от 28°-30° в западните райони до 37-38° в Източна България, в София около 28°. Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна. Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Вятърът ще е предимно слаб с променлива посока. Максималната температура но височина 1200 метра ще е 26°, на 2000 метра – около 19°. Над Черноморието времето ще се задържи слънчево и горещо. Ще духа бриз. Максимални температури на въздуха 30°-32°. Температурата на морската вода е 27°-28°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, след обяд 2-3 бала.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.