В Шумен и Разград номинираха Ахмед Доган за нов мандат

Областният съвет на ДПС в Разград взе решение да номинира Ахмед Доган за председател на партията, съобщи областният лидер на движението Ахмед Ахмедов.  Решението за номинацията на сегашния председател е било взето на провелото се днес заседание на областния съвет на движението, съобщи местен сайт.

Номинациите за председател на ДПС се правят от всички организации на движението в страната във връзка с предстоящата национална конференция на партията, насрочена  за 19 януари, посочи той.  На последното заседание на Централния съвет на ДПС са избрани мандатни комисии, които в момента приемат предложения за ръководство на партията, подчерта Ахмедов.

И в област Шумен структурите на ДПС застават зад номинацията на Ахмед Доган за председател на партията, каза областният лидер на ДПС Нуридин Басри. Той уточни, че решението е взето с пълно мнозинство на проведеното в края на миналата година заседание на Областния съвет на ДПС.

Според Нуридин Басри структурите на ДПС в Шуменско са в много добро състояние и са напълно готови за успешно представяне на парламентарните избори през лятото.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.