В Хасково и Кюстендил също номинираха Пеевски за евродепутат

И областните структури в Хасково и Кюстендил номинираха Делян Пеевски за евродепутат, съобщи Дарик радио. Останалите номинации в Хасково, които са изпратени в централното ръководство, са на зам.-министъра на отбраната Неджми Али, директора на Областна дирекция „Земеделие” в Хасково Танер Емин, Мюмюн Халил и Орхан Кючюк, съобщи областният лидер на Движението и депутат Мехмед Атаман.
Организацията в Кюстендил е подредила по азбучен ред имената на 10 души. Сред тях на първо място е кюстендилката Ана Благоева, каза за Дарик областният лидер Емил Венев. Тя е председател на Младежката структура на ДПС-Кюстендил и е член на Централния съвет на партията, юрист по образование.
Номиниран от Кюстендил е и досегашният евродепутат проф. Владко Панайотов, който имаше и офис в града.
„Като втора точка от решението ни е записано, че предлагаме Делян Пеевски за водач на листата на ДПС. Той е достоен човек, с качества”, каза Венев пред Дарик. Той отхвърли съмненията, че кандидатурата му е наложена от централното ръководство на партията.
Вчера Делян Пеевски получи номинация от областната структура на ДПС в Смолян. Преди седмица получи подкрепата и на членовете на ДПС-Кърджали.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.