В ЕП Бареков и Джамбазки влизат в групата на консерваторите

Евродепутатите Николай Бареков и Ангел Джамбазки ще се присъединят към групата на консерваторите в Европарламента. Това съобщи за „Хоризонт“ от Брюксел лидерът на “България без цензура” Николай Бареков, който изтъкна, че засега това е най-сериозната оферта към двамата евродепутати от коалицията около ББЦ.

Искаме заместник-председателско място в комисия в Европарламента, както и заместник-председателско място в групата на нашите нови партньори, каза Бареков. Лидерът на ББЦ изтъкна, че между неговата партия и групата на консерваторите в Европарламента има съвпадение на възгледите и целите в най-голяма степен, особено по това, че искат силни национални правителства, както и Европа на ясните отговорности и ангажименти.

Свързани публикации

4 Comments

  1. Това е вариант за нашата страна да постави националните приоритети на първо място.

  2. Не знам дали това е случайност, но е най-логичното решение за ситуацията. ББЦ не отстъпват грам от ценностите и насоката на политиката си, която са заложили, която заявиха пред народа. Виждам много последователна политика от тяхна страна.

  3. Бареков като центрист има най-либерална политика. Мисля, че само той предложи обединение между партиите, но разбира се- без техните продажни лидери. Надявам се в европарламента да се бори за българските и националните ни права.

Leave a Reply

Your email address will not be published.