В България стартира първият виртуален пазар за услуги

В България започна работа първият виртуален пазар за услуги от малки фирми и представители на свободните професии. Той се нарича Helpo.bg и представлява онлайн платформа, в която малките и средни фирми, както и хора със свободни професии могат да си създават профили, да предлагат различни услуги и да комуникират със своите клиенти. В сайта вече много фирми и физически лица предлагат своите услуги в сфери като счетоводство и финанси, програмиране и дизайн, маркетинг и връзки с обществеността, шивашки услуги, майстори, обучения, печат и много други.

Helpo стартира като отговор на една съвсем реална необходимост на пазара и проект, който решава истински проблеми. Желанието ни е както да спомогнем за по-бързия и лесен достъп до качествени услуги, така и да улесним малките фирми и самонаетите специалисти да откриват повече клиенти и да се развиват по-успешно“, обясни мениджърът на проекта Веселин Крумов.

Сред функциите на платформата е възможността да се изработват разнообразни статистични данни за поведението на клиентите, както и отчитането на рейтинг на фирмите, чрез който по естествен начин се дава предимство на онези от тях, които предлагат по-високо качество и по-добро обслужване.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.