В АБВ не са съгласни на диалог с БСП

Оказа се, че в АБВ не са съгласни на диалог с БСП, защото съзират високомерие и некоректност в предложението на новото ръководство на социалистическата партия. Или поне на това мнение е членът на ръководството на АБВ и водач ни листите в 25 МИР в София и в Пловдив-град проф. Борислав Борисов.
„Те отварят вратата към нас, но казват: влезте да говорим, но първо ще ни целунете ръка, след това ще се извините, след това ще се покаете, след това ще си посипете главите с пепел и тогава ще седнем да говорим. Така не се отваря врата. Ние сме за разговор с всички, когато става дума за национални приоритети и за развитие на държавата. Но да се поставят предварителни условия и то в една унизителна форма – аз лично не съм съгласен“, категоричен бе проф. Борисов пред радио К-2.

В навечерието на изборите проф. коментира, че АБВ вече е постигнала първия си голям успех – това, че повечето политически сили у нас са подели призива на партията за надпартиен диалог в името на развитието на България.

Борислав Борисов коментира и листата на АБВ. Според него в тях фигурират много млади и способни хора, успели в своята област.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.