Цветанов пак е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов за пореден път ще ръководи националния предизборен щаб на партията. Очакваната новина съобщи самият Цветанов на пресконференция в централата на ГЕРБ, където бяха представени членовете на щаба и слогана (мотото) за кампанията, предшестваща парламентарните избори на 5 октомври. “Ще се стремим да приложим всичко, което сме правили досега и с нашите стандарти, които сме изработили на различните видове избори”, изтъкна Цветан Цветанов. Той допълни, че ГЕРБ залагаме на позитивизма и ще обяснява на избирателите разликата между отговорното и безотговорно управление, а за да се стигне до повече български граждани, кампанията ще бъде с акцент “лице в лице”. ГЕРБ няма да влиза в предизборни коалиции с никоя формация.

Зам.-председатели на щаба ще бъдат Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов.

През август, преди официалното стартиране на кампанията, ще бъдат финализирани всички секторни политики, като основа на управленската ни програма, отбеляза Цветанов. Откриването на националната кампания ще бъде на 7 септември в зала “Армеец”.

Ще увеличим разликата между ГЕРБ и БСП на изборите и ще постигнем поредната победа, закани се Цветанов. Номинациите за изборите вече са приключили, а листите ще бъдат обявени след 20 август. От днес се създават съответните общински и областни щабове.

Слоганът на кампанията е ” Стабилна България- време е”, съобщи Елен Герджиков. Той изтъкна, че в ГЕРБ няма да използва компромати, тролове, псевдосоциолози, черен пиар, компромати, но и няма да крие истината за състоянието на държавата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.