Цветанов обяви ГЕРБ за единствена алтернатива на ДПС

Българските мюсюлмани осъзнаха, че единствената алтернатива на ДПС в смесените региони е ГЕРБ. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията в шуменското село Венец, където бе заедно с водача на листата на ГЕРБ в Шумен Любомир Христов и кандидатите за народни представители от областта.

“В началото ние нямахме представители като Селиме Кърджалиева и Асим Адемов, които да говорят открито и смело срещу действията на ДПС. Още от 2006 година ние говорим за необходимостта от преодоляване на страха в смесените региони“, припомни Цветан Цветанов. По думите му, през годините членове и симпатизанти на ГЕРБ са уволнявани, заплашвани, тероризирани по всякакъв възможен начин, но днес целенасочената политика на ГЕРБ за равнопоставеност на хората в смесените региони вече дава своите плодове.

Всички ние като общество осъзнахме, че единствената политическа алтернатива на ДПС е ГЕРБ“, посочи Цветанов. Той изрази убеденост, че в българския парламент ще има мюсюлмани, които от трибуната на Народното събрание ще защитават политиките на ГЕРБ.

Снимка: Пресцентър

Свързани публикации

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.