Цветанов като Ницше: Всичко, което не ме убива, ме прави по-силен

На местните избори ще има квотно разпределение в листите за кметове и общински съветници и младежите на ГЕРБ ще имат своите представители, както старейшините и жените. ГЕРБ е добра платформа за реализация на всички, които имат необходимите качества. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на шестия Зимен университет на МГЕРБ в Сандански. Цветанов даде пример с активната работа и успешната реализация на най-младите представители на ГЕРБ, които вече са на отговорни позиции – председателят на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

Цветан Цветанов беше категоричен, че младежите на ГЕРБ са авангардът за бъдещето на партията. Той призова структурите да не се капсулират.

„Трябва да допринесете за популяризиране на партията, чрез своята мрежа от контакти. Отваряйте се към нови приятелства, нови членове на младежката организация. Работете активно и в социалните мрежи“, каза още Цветанов. Според него печелившата стратегия за ГЕРБ за местните избори ще бъде самостоятелното участие. Той обясни, че местните структури са поискали успешните кметове на ГЕРБ да бъдат номинирани отново и да повторят мандата си и да бъдат обявени максимално рано.

Цветанов перефразира известната фраза на Ницше: “Всичко, което не ме убива, ме прави по-силен” в свой коментар за потвърдената на втора инстанция ефективна 4-годишна присъда срещу него за отказа му като министър да разреши използването на СРС срещу директора на Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

„Колкото повече участваш в управлението, толкова повече удари понасяш. Колкото повече удари понасяш, толкова по-здрав ставаш. Ако не си правил неща, за което те обвиняват – тогава вече си наистина силен, защото си сигурен, че това, което си правил е било в интерес на хората и страната“, каза Цветанов. След което обясни, че е получил огромна подкрепа от общественици и интелектуалци.

Снимка: Пресцентър

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.