Цветанов и Фидосова да си ходят от ГЕРБ, настоява ексдепутат

Ако Цветан Цветанов и Искра Фидосова не си идат от ГЕРБ, ще бъде създаден нов политически проект в център дясно, заедно със съмишленици и членове на ГЕРБ.

Това обяви пред ТВ7 бившият областен лидер на ГЕРБ-Варна и депутат от 41-вото Народно събрание Павел Димитров. Целта на новия проект би била да се обедини дясното пространство. Димитров твърди, че в разговори с него Бойко Борисов е признал, че е оставил в последно време партията в ръцете на Цветанов и Фидосова и е обещал отново да се заеме с проблемите в ГЕРБ. По думите на Димитров, това е последен шанс за Борисов да се справи с разнобоя в редиците на партията.

Сякаш за да потвърди казаното от Павел Димитров, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи днес, че е имал среща с голяма част от областните центрове, в които е имало разминавания в комуникацията и е доволен от тази среща. „Болшинството проблеми са наслоени през годините. Някъде са междуличностни конфликти, на други места – поради не дотам доброто разбиране на задачите на партията. Като цяло съм доволен, защото голяма част от конфликтите бяха изгладени”, обобщи Борисов. Той даде и пример за постигнатите резултати: В Хасково единодушно всички избрали Делян Добрев за областен координатор на мястото на Иво Димов, а в Благоевград и Цветанов, и Хаджигаев си стиснали ръцете, за да работят заедно.

Бойко Борисов съобщи още, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ е отменила изключването на Недялко Недялков от ГЕРБ – Стара Загора.

На 6 юни от пресцентъра на ГЕРБ съобщиха, че бившият областен управител на Стара Загора Недялко Недялков е с прекратено членство в партията от 22 май.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.