Цветанов: Хората са разочаровани от политическата класа

Хората са разочаровани от политическата класа в България, но ако гражданите не гласуват, техните гласове са в полза на купения вот. Това заяви в Долни чифлик заместник-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов. Цветанов се срещна с граждани в местността “Марин тепе”, където гостуваха още кметът на Варна и областен координатор на ПП ГЕРБ Иван Портних, кандатите за евродепутати Емил Радев, Ева Паунова и Августина Цветкова, варненските народни представители Павел Христов, Николай Апостолов, Красимира Анастасова и Нели Петрова.

Цветанов подчерта, че ситуацията в България е изключително тежка и единствено убедителна победа на ГЕРБ ще предизвика пресрочни парламентарни избори. Според председателя на предизборния щаб на ГЕРБ лидерът на ПЕС Сергей Станишев упорито бяга от сериозен политически дебат с водача на листата за евродепутати на ПП ГЕРБ Томислав Дончев.

“По време на управлението на ГЕРБ обещанията се изпълняваха, а сега се изсипва една торба с лъжи и нищо не се прави. Има ли ги новите 250 000 работни места, които бяха обещани, какво се случва с АЕЦ „Белене”?! Настоящата тройна коалиция вкара държавата в криза, коментира още Цветан Цветанов.

Снимка: Пресцентър

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.