Цветанов: ГЕРБ започна операция „Чисти ръце” още през 2009-а

 Операция ''Чисти ръце'' започна още в началото на управлението на правителството на ГЕРБ. Това каза пред журналисти във Велико Търново заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от „Фокус“. Той обвини политическите опоненти на ГЕРБ, че по време на управлението на БСП и ДПС в рамките на 8 години, те са успели да укрепят тежката организирана престъпност, докато ГЕРБ са я разгромили.

Във връзка с разпространените записи от разговори в дома на Бойко Борисов в Банкя с участието на домакина, Мирослав Найденов и Николай Кокинов, в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви”С най-голямо удоволствие ще разбера кой идва в дома ми да разбере големите ми и малки нужди. Интересува ме кой записа тоалетната и дали е официално или не. Ако е незаконно – искам да знам кой слага на хората в тоалетната микрофони”.

Борисов изтъкна, че се отнася към прокуратурата с уважение и истински се надява да разбере кой го подслушва.

Към журналистите Борисов каза: „Ако бях на ваше място, първо щях да защитя правото на хората”. Попитан дали се съмнява, че Мирослав Найденов го е подслушвал, Борисов отговори: „Не, защото той е идвал хиляди пъти у нас”.

Борисов още веднъж повтори, че с удоволствие ще отиде на разпит, за да чуе кой го подслушва у дома.

Бойко Борисов беше в предприятие "Биомашиностроене" в Пловдив, където се срещна с работниците.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.