Цветанов: БСП не могат да спечелят власт по демократичен път

Цветанов: ГЕРБ обявява президентската си кандидатура на 2 октомври

БСП не могат да спечелят власт по демократичен път. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов на среща с жителите в град Костенец. Цветанов бе придружен от водача на листата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев, Ева Паунова и Георг Георгиев.
Цветан Цветанов обясни на хората колко е важно да гласуват и ги призова да упражнят правото си на глас.
„Тези избори ще дадат оценка за сегашното управление. Тези избори ще са подготовката за предсрочните парламентарни избори. Искаме да върнем държавата към Европа. Сегашното управление подлага българските общини на фалит”, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ. По думите му, ако не беше спекулацията с Костинброд ГЕРБ щеше да управлява.
Водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев заяви, че отбора на ГЕРБ се състои от хора, които са разпознаваеми и доказани професионалисти. “Шансът да се промени ситуацията в България е това, което може да се случи на 25-ти. Всички хора имат нужда от надежда и ние трябва да им я дадем, боли ме като гледам как всички градено за четири години се разсипва“, коментира Дончев.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.