Цветан Цветанов пак е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ

Цветанов: ГЕРБ обявява президентската си кандидатура на 2 октомври

За пореден път председател на Националния предизборен щаб на партия ГЕРБ ще е нейният заместник-председател Цветан Цветанов. Това съобщи самият той на пресконференция в централата на партията в София. Новост или не, но този път – съобщено от председателя на щаба – Цветанов ще се отчита лично за работата си пред Бойко Борисов.
„Винаги съм бил председател на Националния щаб”, скромно отчете Цветанов. След което осведоми медиите, че „това е отговорност”.
Заместници на председателя на предизборния щаб ще са Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов, а за маркетинга ще отговаря Елен Герджиков.
Димитър Главчев и Александър Ненков ще са с ресор „организационни въпроси”, а Красимир Ципов ще подпомага юридическата работа.
Лозунгът на ПП ГЕРБ за предстоящите европейски избори е „България няма време за губене”, съобщи неговият автор Елен Герджиков. Той припомни всички досегашни слогани, като изтъкна, че от учредяването си досега ГЕРБ печели всички избори.
„Сега, когато ни предстои кампания, залога на която е бъдещето на Европа, нямаме намерение да променяме този факт. Ще работим за победата на ГЕРБ на тези избори”, каза Герджиков.
На пресконференцията присъства и водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев. Който се възползва от една стара максима, употребявана често от ЛюбенДилов. В случая „крилатата” мисъл звучи така: „Ние знаем, че Европа не е проблемът, а е част от решението”.
„Гордеем се, че заедно успяхме да покажем на българите какво означава Европа, да ги разделим с илюзия, че Европа ще ни напълни хладилника за 1 – 2 години, че ще направим инвестиции, които реално могат да се видят и пипнат”, каза още бившият министър по усвояване на евросредствата.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.