Цирк в ЦСКА: Фен “купува” клуба с фалшиви пари

Феновете на ЦСКА, които тази сутрин се опитаха да "купят" клуба от "Титан", са извадили на масата фалшиви пари.

Кандидат-купувачите, след което е известният запалянко Евгени Рангелов-Зозо, са донесли менте-банкноти за акциите на ЦСКА, а както е известно, до сделка така и не се стигна.

Босовете на клуба обявиха, че който иска да вземе ЦСКА, ще трябва да представи съответните банкови гаранции и едва тогава щяло да има преговори. До 17 часа пък Венци Живков щял да стои в клубните офиси, за да изчака дали кандидат-купувачите ще изпълнят това условие или не.

На днешната "бизнес среща" Зозо подари на Димитър Борисов венец от цветя, а пред медиите обяви, че е готов да даде 2.5 милиона лева, за да се сдобие с властта на "Армията". Именно срещу такава цена Митко Борисов заяви, че е готов да продаде клуба на феновете.

В края на 2008 година ЦСКА също мина през подобен цирк – тогава група мними арабски инвеститори кацнаха в Борисовата градина, за да преговарят за смяна собствеността на клуба, но часове по-късно стана ясно, че това не са никакви бизнесмени, а най-обикновени дюнерджии, преоблечени като арабски шейхове.
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.