Цачева обяви, че ГЕРБ има кандидати за Дондуков 2, но не разкри кои са

ГЕРБ ще има кандидат-президентска двойка, каза пред bTV Цецка Цачева. Двойката била добре разпознаваема. В края на лятото имената ще са ясни. Председателят на Народното събрание не разкри нищо друго около тази тема.

Развита икономика ще доведе до по-високи пенсии и доходи, каза още Цачева. Тя допълни, че нейни съученици се оплаквали, че развиват бизнес, но нямат кадри. Тя защити приоритета на кабинета – инфраструктурата. Северна България била по-изостанала от южната част на страната.

Не трябва да се правят същностни и големи промени в изборното законодателство, каза още Цачева. Такава била и позицията на ГЕРБ. За пример тя посочи множеството проекти за промени на Изборния кодекс, които се нароили. Нямаше необходимост от такива промени в Изборния кодекс,допълни тя и изрази менние, че за референдума на Шоуто на Слави имало съмнение за конституционността на някои от въпросите.

Председателят на парламента не вярва да има предсрочни парламентарни избори. Голяма е възможността наесен с президентския вот да гласуваме и по два референдума – на Слави и този на Веселин Марешки. Очаквали се от ГРАО резултатите от проверката за валидността на внесените от него подписи.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.