Журналист от БГНЕС загина при тежка катастрофа

Мъж е загинал, а трима души са с опасност за живота в ловешката болница след челен удар между две коли на главния път София – Варна, близо до Ловеч. Това съобщи малко след 11 часа “Дарик”, като се позова на информация от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Ловеч. Загиналият е 32-годишният фотограф Петко Налбантов, който е управлявал единият от катастрофиралите автомобили.

Малко след 10 часа на страницата на агенция БГНЕС се появи следния надпис: “Поради възникнал тежък пътен инцидент с наши колеги БГНЕС спира работа. Днес няма да бъдат публикувани новини”.

По-рано днес бе съобщено за жестока катастрофа с автомобил на агенция БГНЕС. Миниванът на колегите се е сблъскал чело с друг автомобил. Двете коли са толкова размазани, че почти не си личи от какви модели са, съобщиха Блиц и ПИК. Според тяхната първоначална информация всички пътници в двата автомобила са живи, но двама са в много тежко състояние. Всички пострадали са транспортирани в болница в Ловеч.

Четирима души са пострадали при катастрофата край Абланица, съобщи „Фокус”, като се позовава на информация от пресцентъра на ОДМВР-Ловеч. От съобщението става ясно, че сигналът е получен в 8.45 часа, когато малко след разклона за село Абланица в посока Варна при челен сблъсък две коли са се ударили. Пътят в посока Варна е отбит през село Българене.

Днес в цялата страна трафикът е особено натоварен. Очаква се над 200 000 автомобила да се върнат в страната след като собствениците им са прекарали почивните дни зад граница. Други стотици хиляди са пътували в страната и също им предстои път до дома. От МВР-Пътна полиция призовават да се шофира с повишено внимание, безопасна скорост и съобразяване с пътните и атмосферни условия.

(Снимка: БЛИЦ)

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.