Татяна Стоянова е била простреляна 6 пъти

При първоначалния оглед по тялото на убитата снощи пред дома си в Пазарджик Татяна Стоянова са установени общо шест огнестрелни наранявания. Това съобщиха от прокуратурата. Първоначално се смяташе, че шефката на кабинета на кмета на Пазарджик е убита с един или два изстрела в тила. Съобщението за толкова много изстрели сякаш потвърждава версията, че убиецът е ползвал оръжие със заглушител, защото живеещите в новопостроената кооперация, както и персоналът на партерния магазин не са чули гърмежи.

На този етап не са намерени очевидци на убийството, потресло цял Пазарджик. Установено е, че има три камери в близост до кооперацията и записите от тях ще бъдат прегледани.

Кметът Тодор Попов даде специална пресконференция, на която още веднъж – след първоначалния му коментар снощи – изтъкне, че не бива да има съмнения за връзка между служебните задължения на Стоянова и убийството, тъй като тя отговаряла само за координацията между отделните звена в общинската администрация и връзките с медиите.

Тодор Попов бе видимо разстроен и не криеше сълзите си. Кметът припомни, че работи с Татяна Стоянова от 2003 година, когато той е избран за председател на ОбС-Пазарджик, а Стоянова е назначена за пи-ар на градския парламент.

Убийството на 33-годишната общинска служителка днес е най-коментираната тема в Пазарджик. В града не е имало толкова жестоко криминално престъпление от убийството на сестрите Белнейски преди 10 години.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.