Свидетел по делото “Октопод” загина в катастрофа, друг е посечен с брадва

Основен свидетел по делото “Октопод” загина на АМ “Тракия” при пътно-транспортно произшествие късно снощи. 50-годишният Георги Цветанов от Плевен е катастрофирал по пътя Бургас – София, близо до Чирпан. Цветанов получил тежка фрактура на черепа и починал при транспортирането му към Спешния център в Стара Загора. Починалият е бивш шеф на плевенския клон на Първа частна банка и е бил разследван след фалита ѝ. Днес той трябваше да се яви като свидетел в Специализираният наказателен съд, който заседава по т. нар. дело “Октопод”.

Втори свидетел по делото “Октопод” пострада за последните 24 часа. Пламен Устинов е тежко ранен от удари с брадва. Според полицията става въпрос за битов инцидент, предаде БНР.

Пламен Устинов е основен свидетел по делото “Октопод”. Преди три години след негови разкрития за заплахи от страна на Алексей Петров, на последния беше променена мярката за делото срещу него.

Както вече съобщихме, днес Алексей Петров се яви в съда, като междувременно обяви награда от $100 000 за информация, която би му помогнала да разкрие кой стои зад атентата с гранатомети срещу него.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.