Структурата на “Социалдемократи” в Силистра се вля в АБВ

Политическо движение „Социалдемократи” /ПДС/ в област Силистра се влива в АБВ, информираха от пресцентъра на АБВ, като се позовават на съобщение от движението. Решението е взето на проведения Областен съвет на ПДС.

Представители на седемте общини в областта са се обединили около идеята цялата областна организация да подкрепи АБВ и активно да участва в очакваните парламентарни избори. Ръководството на ПДС в областта е подало оставката си от ръководните структури на партията, а членовете са депозирали заявления за напускане на партията.

Делегати на движението ще бъдат сред учредителите на АБВ като партия на 28 юни в София. С този акт те демонстрират одобрение за политика, която предлага АБВ – изчистване на политическия живот от задкулисието, прозрачност при вземане на решенията, поемане на отговорност за изпълнение на ангажиментите към избирателите.

ПД „Социалдемократи” има двама общински съветници в община Силистра и един в община Ситово, както и структури във всички общини на областта. Всяка от тях е отворена към желаещите да подкрепят АБВ.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.