Страхил Ангелов предлага избори и нова “кръгла маса”

“Трябва да търсим национално отговорно решение и може би да се определи дата за следващите избори. Управлението не може да продължи по този начин”. Това заяви в “Гореща точка” по TV7 депутатът от “Коалиция за България” Страхил Ангелов. Според него е необходима нова кръгла маса, защото тази от 1990 г. очевидно не е сработила и вече се е изчерпала.
Ангелов прогнозира, че правителството ще оцелее при вота на недоверие, защото иначе ще настане хаос.

“Има сериозни забележки към политиката на правителството и тук не става дума да заменим едни хора с други. Тя трябва да бъде сменена, защото очевидно не се харесва на хората”, каза още Ангелов.

Депутатът от Коалиция за България коментира изборните резултати метафорично – цяла година едни хора са яли, пили и са се веселили, а накрая на “Позитано” 20 дошла голямата сметка под формата на изборни протоколи и БСП трябва да я плати, а на масата е имало доста повече (партии). По думите на Ангелов, на БСП е необходима промяна на начина, по който функционира и ако не се върне към идейните си ориентири, партията върви към крах.

Въпреки изброените проблеми Страхил Ангелов определи победата на ГЕРБ на 25 май като смешна, защото предишните управляващи взимат едва 600 хил. гласа и причината за това е, че “нещо в България куца, след като хората не излязоха”.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.