Стелба по Митьо Очите, събирал такса спокойствие

Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, беше ранен при стрелба пред дискотека в Слънчев бряг. Един от дългогодишните му гардове е убит, а други двама са тежко ранени при престрелката. Състоянието на единия охранител е стабилно, а другият е с опасност за живота. Митья Очите събирал такса „спокойствие” от заведенията в Слънчев бряг. Това става ясно след престрелката в курорта, при която несебърският наркобос беше тежко ранен, съобщава Нова телевизия.
Той пристигнал пред заведението, пред което избухна стрелбата снощи, именно за да предоговори таксата „спокойствие”. Желязков бил с 30-40 души охрана, с бронирани жилетки, въоръжени с брадви и ножове.

Заведението се държи от мъж, познат като Божо и вероятно посещението на Желязков не е било първото.

Хората на Желязков влезли в заведението, но неочаквано за тях срещнали отпор от около 10 приближени на собственика на заведението.
При престрелката един от гардовете на Митьо Очите е убит, а трима са ранени. Лекарите в болницата в Бургас продължават да се борят за живота на Димитър Желязков, който е в критично състояние и с опасност за живота.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.