Стефан Кенов: Ангеле, за колко се продаде?

„Фактите покрай клеветническото писмо на Ангел Славчев вече стават пределно ясни. Явно Славчев е огорчен, че не си е получил парите за предаването „Граждански контрол“ от „Ноу Фрейм Медия България“ и са му предложили финансиране от друго място. Нека да каже за колко пари се е продал”. Това заяви главният секретар на ББЦ Стефан Кенов във връзка с вчерашното открито писмо на бившия зам.-председател на партията Ангел Славчев, цитиран от barecov.com. По думите на Кенов, очевидно е, че Славчев обслужва интересите на ГЕРБ и ДПС, защото тези две партии чувстват реална заплаха от ББЦ, която е “първата и единствената партия, която предлага алтернатива на пагубната за България коалиция между Борисов и Местан”.

В тази игра Славчев просто е отстрелян, а приказките му за морал и патриотизъм са лозунги без смисъл. С действията си доказа, че е профсионален предател“, казва още главният секретар на ББЦ Стефан Кенов. Той твърди, че никога не е виждал Делян Пеевски на живо, не е разговарял с него, не са имали никакви допирни точки. Кенов изтъква още, че от десет години се занимава с политика, работи усилено в смесените райони и от ДПС не са особено щастливи от труда му, защото убеждава българите да не се поддават на манипулации и да слушат съвестта си, когато са пред урните.

Кенов твърди, че като зам.-председател на ББЦ Славчев през цялото време се е опитвал да имитира Николай Бареков и реално не е участвал в партийния живот на ББЦ. Славчев няма никаква тежест в „България без цензура“ и не остави никаква следа в партията, добави още Кенов.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.