Станишев води в класацията „Политик на годината“

И след втората седмица от гласуването в интернет Сергей Станишев води класацията на Дарик „Политик на годината", Росен Плевнелиев е втори. Няма разместване и в класирането на трите дами – Кристалина Георгиева, Йорданка Фандъкова и Меглена Кунева , които са съответно на трето, четвърто и пето място според слушателите на Дарик радио и читателите на DarikNews.bg.

Атентатът в Бургас е събитието, което убедително продължава да събира най-голям брой гласове като най-знаково за 2012 г., като след това далите вота си в интернет подреждат икономическата криза, на трето място е забраната на тютюнопушенето, следват Бедствията в Перник, село Бисер и Витоша и на последно място гласуващите поставят дебатите за АЕЦ „Белене".

В сравнение с първата седмица от гласуването активността на включилите се в анкетата е по-голяма. Вече над 11 300 са гласувалите за политик на годината и над 8000 за събитието на 2012-та в интернет.

Вече седемнадесета поредна година Дарик радио осъществява с помощта на водещите български медии и своите слушатели традиционната анкета „Политик и събитие на годината".

Днес е крайният срок, в който от Дарик очакват класацията на различните медии и досегашните политици на годината. Гласуването в интернет и по телефона продължава до 14 декември, а на 15 декември резултатите ще бъдат обявени в обзорното предаване на Дарик „Годината".

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.