Станишев отново призна, че партньорството с ДПС носи негативи

Лидерът на БСП Сергей Станишев призна в Кърджали, че сътрудничеството с ДПС носи негативи за БСП. От социологическите изследвания можело да се засече, че в България “коалиция” е непопулярна дума, както и коалиция с ДПС. Социалистите обаче си партнират с партията на Лютви Местан в името на каузата да се преодолеят последствията от управлението на ГЕРБ, пише в днешния си брой в. “Преса”. Коалиция между две политически сили – това не е доживотен брак. Тя не се прави по любов, а на базата на политически приоритети. Аз смятам, че е важно за България да се отърсим окончателно от наследството на грабителското управление на ГЕРБ, което за 4 години съсипа толкова много неща, и да започнем възстановяване, заяви Станишев. Възстановяване на икономиката, държавността и социалната справедливост, по думите му. В тези трудни условия правителството е свършило огромна работа. Партньорството с ДПС се крепи на тази кауза. Докато тази кауза е валидна, докато правителството изпълнява програмата си, ще го подкрепяме. Това е позицията на БСП, категоричен е той.
Станишев не за първи път признава, че партньорството му с Движението не влияе добре на рейтинга на БСП. По време на управление на тройната коалиция той периодично признаваше, че партньорството с ДПС носи негативи на БСП, но че било необходимо в името на управлението на страната.

2 Comments

  1. И ти лапаш парички със свинята Пеевски ве Съсел гаден! Не ГЕРБ ти е проблема, а да откраднеш колкото можеш повече преди да избягаш като Евро депутат, боклук нещастен! 7 млрд. лева изтеглихте ЗАЕМ и искате още 4 млрд. да изтеглите ШИБАНИ АНТИХРИСТИ! СЪСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ ДА УМРЕТЕ ДАНО! КЪДЕ СА ГОРИТЕ ДЕТО ГИ СЕЧЕТЕ И ГИ ИЗНАСЯТЕ ПРЕЗ НОЩТА КЪМ ЦЕХА НА АХМЕТ ДОГАН ВЕ ПЕДАЛ! ДАДЕ СИ МАЗНИЯ ЗАДНИК НА ТУРЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ СИ РАЗПРАН ОТВСЯКЪДЕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.